Julpaniken som uppstår

2012-12-18 @ 23:17:56
När man kommer på att man är blek som F. Kom hem sent från jobbet och hade planerat kik i affärer och solning. Men Fan va trångt det var inne på Oslo City (köpcentret som har julöppet till 24 heter så) så fick huvudvärk och gick direkt till solariet istället ;) Måste vara brun på jul och nyår ffs. Så blir väl lite sol resten av veckan ;) Ska göra den riktiga julhandlingen imorgon med girlsen!!

Duschat och vart iväg med våra sopor som så äckligt snabbt samlar sig vid ytterdörren haha! Kollade posten och vågar inte öppna kuvären från dnb bank hihihi... Kanske de bara vill önska mig god jul? 

Idag var Idas sista tag på jobbet.. Kommer sakna den spillivinken! Tänk hur lätt man kan lära känna varande genom att jobbat ihop 3 månader bara, mkt kanske för att vi på jobbet haft festigheter ihop! Nu ska den skiten ut och resa på obestämd tid i Asien, inte alls avundsjuk. Och när vi tog farväl idag ville Lisen ge oss våra julklappar, blev kär. KOLLA BARA <3<3<33

Fast det är beställningsvara och har inte kommit än men vi fick en bild på vad vi skulle få! Alla får olika och tror Lisen tog mitt i prick på vad alla skulle gilla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0