Nelly.com

2011-07-31 @ 21:57:44
Idag är sista dagen av frifrakt på nelly så jag tänkte att jag kunde passa på att köpa den där klänningen jag så länge tittat på! Lastade även på ett halsband. Hitta inte mycket mer som ja ville ha.. De kommer att komma i ett underbart paket lagom till Grästorpsfestivalen iaf, NICE!

så fräsch o snygg till solbränna!

snyggt, lite fräckare kortkort halsband!

Jag har haft en grym helg o det kan man se på mina fötter.. DAMN! Blåsor överallt.. Får skylla mig själv för 2 stycken då jag trampade på locktången, den smärtan va skön!

Uppdaterar med bilder från helgen sooooon! Puss!

Vart kommer all otur ifrån?

2011-07-28 @ 16:04:53
Åååååhhhh jag kommer få ett skit fult körkort :@ fick åka tillbaka nu i sista stund o säga att det va för stort för den lilla rutan som hela jag o mitt vackra hår ska få plats i.. Så börjar han mäta kortet.. Säger att det viktigaste som ska synas på kortet ska få plats i rutan o mitt face va exakt 17 ml.. Hoppas fan trafikstyrelsen tycker kortet är dåligt o ja får ta ett nytt då han i affären klistrade fast kortet så jag fick inget att säga till om... Bögröv.. Sitter på tåget nu iaf, ska få en så go tre rätters sen har jag hört hos min flickvänn!! Mums!!!

speckat chema

2011-07-28 @ 11:51:45
jävla tur jag hade en jävla jobbig fluga på rummet så jag kunde vakna! Nu skall massa grejer göras innan jag ska sitta på uddevalla tåget kl 15.41! får nog skippa solariet o ta det när jag kommer till alexandra, jag kommer ändå komma tidigt till hennes work så de blir ju perfekt o hoppa in o bli snygg då! ;)


HA EN BRA DAG O NJUT AV SOMMAREN!!!!!!

Sjukt bra jobbat där Beyonce! Hatar låten men uppträdandet, wow.

2011-07-27 @ 20:48:44

skär av mig handen snart.

2011-07-27 @ 18:49:28

lite brun iaf? nej.. får nog fram till soloteket sen...!!

övade på min namnteckning i hopp om att ett mirakel skulle ske.. men näe! Ska ju ha det fucking körkortet länge vill ju ha det snyggt :@

imorgon ska ja ta ett snyggt kort på audio video sen får ja väl skicka in det :)

när man letar efter en toffs o ändast hittar en grön..

2011-07-27 @ 16:17:13
kommer minnena tillbaka från kronan 16 

haha kolla benen... va sånt dära stoppljus tema, där rött=upptagen, gult=öppen för förslag, grönt=fritt fram.

omfg.. har iaf solat klart, blir så rastlös o svetti (och brun?)! nu ska ja åka fram o handla. sen tvätta massa tror jag! vet inte vad jag ska ha på mig i helgen!!!!!!

puss hare gött

hugo rosas drar ett skämt...

2011-07-27 @ 01:09:16

.

2011-07-27 @ 00:19:31


rolig kvällis igår!

2011-07-26 @ 16:06:32
Med underbara Sofia! Käka go mat, pratade om allt mellan himmel och jord, hostade ikapp o hade förbannat kul ;)
åkte in till lidköping lite tidigare för att kolla läget, titta på fulla fula människor och träffa på kännt folk! fan, rena rama nyår nästan! folk överallt! haha dit ska jag nästa vecka :D måndax alltså.. det verkade fett! mhh!

här satt vi igår hos Marcus o hade det förbannat gött som ni kasnke ser? just där sitter jag och sofia och kollar på fula människor på facebook, haha då kännde vi oss bra heta ;) hemska vi är...
OXÅ lyssnade vi på Snoop Dogg's nya dänga! Så grym o sätter sig på hjärnan likt förbannat ;)


hahaha jag vet allt, not..

2011-07-26 @ 15:53:04
ska ju inte på takida i tanum!!! I GREBBESTAD FÖR HELVETE!!! inte lätt när man inte bokat dom själv! ;) 
Bara för att det är i grebbestad så känner jag redan att det kommer bli fett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tack alexandra för informationen ;)

dissarr

2011-07-25 @ 18:52:28
blir att dissa måndax o laga god matt med världens goaste sofia sunmountain! ;) eventuellt fyllekör vi oxå men först o främst mys!


fre-sön pictures

2011-07-25 @ 15:08:34
på fredagen vart jag hämtad 20 minuter försent emot vad jag skulle!! av alexandra seeg lind och en annan skit, o de va väl mest den där skitens fel att jag fick vänta o gömma mig från olika varelser... HAHA
en rolig roadtripp blev de iaf, lämnade av skiten hemma hos skiten och sen var de raka vägen till grebbestad!! inte så livat så väl framme mös vi bara i husvagnen med tusen ljus, och gottigotti!

lördag:

påväg upp för att diska träffade vi kampingens vilda ninis och den va inte rädd!!! så soet.
när jag lät alexandra sköta disken hittade jag massa tidningar jag itne kunde slita mig från. det verkade föresten vara gäntlemän på kampingen för de va bara killar som diskade? så fick dom iaf lyssna på mig när jag läste vissa saker högt om killar och sex haha... tog med mig tidningarna o fortsatte i husvagnen!

inte det roligaste jag läste men tyckte det va på djupet väldigt fint och förståndigt?..


väl hemma efter att alexandra backat på mig så jag fick känna 1 tons bil på min tå och skrapsår på mina ben från bilen så kunde vi itne hålla oss! som sagt... vi gick påt! valde mellan munkedal, grebbestad och smögen! o tur fan blev de smögen! roligaste kvällen på länge! spontant är bäst! så svettig efter all dans, wooooh.



SÅ TAGGADE VAR VI!!!!!!!
hela kvällen var mycket kul o de va mycket som skulle förevigats på bild/film men jag behåller det i min hjärna!


kiss my ass förkyldning

2011-07-25 @ 14:29:59
här sitter jag och puttrar.. har inte tid att vara förkyld!!!!!! vill ju till måndax idag!!!!!! inget bestämt än så kanske de blir. festa är ju inte det bästa o göra för o bli av med förkyldning men allt annat går ju bra! får hitta någon som vill mysa med mig ikv kanske ;) måste ju vara pigg i helgen då de blir fjorden på fredag och lördag takida i tanum :D

bild från min birthday!

jag har världens bästa vän!

skrattar ihjäl mig vad jag älskar den nya tränden. haha!

2011-07-24 @ 23:22:48


är btw sjukt förkyld nu o får skylla mig själv. så jag orkar inte skriva mer..
mer än att jag glömde hus och cykelnyckel hos alexandra så när jag gått hem o frysit ihjäl körde jag fram philip o hans kompis, handlade lite gött på chell sen fick dom ta min cykel hem! XD snäll syster, snäll bror!!! 

hare gött hajj

Haft en sjuk kväll i smögen!

2011-07-24 @ 03:00:14
Träffat så många roliga människor jag inte räknat med att träffa o haft sjukt kul!! Varit med i tv 5s filmkamera o gjort bort mig! Ny sprang dom förbi i väntan på våld! Undrar vilket program? Sitter iaf i väntan på skjuts hem o Alexandra är ososial i telefon ;) men skitsam... Är så mycket jag vill säga men det kommer bara göra saken värre.. Vad ska jag göra frågar jag mig tusen gånger, men får inte ett så bra svar som man skulle vilja ha när man pratar med sig själv... Åh nu blev de Depp!!! Men jag är tydligen snyggast ikv enligt grabbarna breve!! Det är ju trevligt ;) Puss vart du vill

Smögen baby smögen!

2011-07-23 @ 23:25:33
Trodde vi kunde hålla oss denna helg vi har ju kört så hårt det sista! Oxå är det fjorden och takida nästa helg ;) Spontana grejer älskar vi! Utan förväntningar brukar dr bli kul! Linus och Jakob får göra kvällen go! Hoppas ii hare gött! Hörs imorgon me lite bilder ;)

På bussen lite förbannad...

2011-07-22 @ 19:20:42
Påväg mot grebbestad nu! Slutade 6 så stressade ihjäl mig kan ni ju förstå? Så vad glömmer jag? Jo headset och en sak till.... Annars har jag med mig både vin och sovtischa!? Fuck me.... Aja , träffar snart Alexandra här i thn så då glömmer jag mina bekymmer ;) när jag ska hem blir det värre.. Ha det fint alla raggers!

har jävligt kul just nu

2011-07-21 @ 22:57:47


ovan erkänner jag att jag va tvungen att tänka lite när jag skrev den raden, oxå kommer svenska proffset o ska äga ut mig!! 
jag dör av flabb!!!!!!!!!

hemma från en biltur

2011-07-21 @ 22:19:02
försäkte hitta en anledning att åka ut me bilen o då kom ja på att ja kan åka till elin! inte så lång bit men,.. PERFEKT! 

älskar köra själv så jag kan sjunga o skrika högt till musik, då är jag fan en riktig ROCKSTAR!


en Natalie-Dag !

2011-07-21 @ 19:00:09
vaknade på ett slags bra humör ändå! :o gått o visslat(försökt) o sjungt bland alla högar av disk hela dagen lång! Pratat framtidsplaner med Lovisa och flamsat runt! Kanske trött för att de är torsdag? de känns bra iaf :D imorgon äre fredag o jag hoppas på en mysig helg med en gnutta fart i med sköna vänner ;)

nu har jag snart ätit upp chipspåsen o undrar nu vad fan jag ska äta till kvällis och om jag ska göra det snart? typiskt mig med stora förrätter..

nyp mig i armen..

2011-07-21 @ 11:54:31
är trött på alla mardrömmar!!!!!

nu off to work, bita ihop o tjäna feta cash


magen talar..

2011-07-20 @ 18:56:05
nu är jag sugen på pommes bea och tomater!!!!!!! det får de blir för jag är fett värd de ;)
sen ska jag gömma undan nutellan för annars kommer två svennar o käkar upp den.. dom ska komma hit o röka vattenpipa :)

SMOKE PIPE AND FEEL COOL... haha

älskar att börja kl 12

2011-07-20 @ 11:19:00
då kan jag vakna kl 9 gå o kissa o somna om, kvart i 10 kan jag oxå sova lite till, ÅÅH det är så gött o inte behöva gå upp tidigt! längtar inte till skolan när jag har det så gött o mysigt om morgonarna direkt ;)
men nu får jag väll dra på mig lite klär o fixa lite ändå! hoppas dagen går fort. JAG VILL HA HELG

detta innehåller min matkasse när jag ska vara ensam hemma ett par dagar! ;)

2011-07-19 @ 18:50:53


vet dock inte vad jag är mest sugen på till kvällsmat..  pommes + bea inklusive tomater? pullvermos med fiskpinnar? vitt gött bröd med nutella? eller ska man gå direkt på chipsen? 
så avanserade grejer!!!!!!

singing in the rain

2011-07-19 @ 18:00:00
jag va sååhäääär nära på att ta bilen till jobbet idag! men de lugna ner sig när jag gick ut. tur det annars hade jag kommit försent! går nämligen kanske 5 min snabbare med cykel utan omvägarna som man måste ta med bil ;)

va skönt att få sluta tidigare idag iaf! va hemma runt 5, dvs 3 timmar tidigare än igår, SKÖNT!

not today


fuck måndax..

2011-07-18 @ 21:17:12
ALLA ska ju dit! O jag jobbar hela veckan... Dock börjar jag klockan 12 men jag vet att jag är den sista på hel jorden som skulle palla dagen efter på ett så stressigt jobb som jag har.

MEN nästa vecka äre all in på måndax för då är jag ledigledigledig!!!! :D
kom hem från jobbet för en timme sedan så har ätit o snackat me lite folk om kvällen men ah, dom ska dit :) men får sällskap av en vacker dam som går på penicillin! haha tur vi har varandra ;)

hoppas mer ska dit nästa vecka bara ;) kösshaj

byta födelsedags present i torsdags med,

2011-07-17 @ 22:17:54
fick en skit snygg ring från Esprit av mamma när jag fyllde. Den var i minstaste storleken men passade ändå inte.. lika bra o byta till något jag kommer använda! lite svårt o lägga på sig på fingrarna^^ bytte iaf till en klocka! har ingen klocka så jag är helnöjd!! :)

Gött snygg eller hur?! Jag älskar den! Fräck men ändå exklusiv. Det ni ser preve trekanten är min hud! :o

vad fan har jag hållit hus?

2011-07-17 @ 22:08:27
ursäkta mig för ytters dålig uppdate men! har man körkort kan man ju även ta sig friheten att inte sitta hemma (Y) jag har alltså varit och flängt sedan torsdags kväll för då blev det av ren impuls grebbestad after beach! då jag Tom David och Linus pendla ner för att träffa Alexandra och Elin! Blev en helt klart bra kväll med mycke skratt och dagen efter lika så!

På fredags eftermiddag åkte Grästorp hem efter bad i havet och direkt när jag kom hem åkte jag till munkedal!
första bilturen helt alone! gick grymt :D
sen blev Alexandra så grymt party sugen o ja ville gå o lägga mig.. men alexnadra gjorde sitt yttersta för att få mig att ändra mig så jag kunde inte stå emot till slut ;) vi bestämde oss för att åka till Trägårn typ kl 11 !!!!! så ful som ja va den kvällen har jag aldrig varit. usch va ful jag var! HAHA men va ju där för o ha kul och inget annat!

och igår, alltså lördag. då va vi helt slut efter våra 2 dagar så vi bestämde oss att då skiter vi i fallens o besöker Potter's värld! GRYMT! Film serien hade inte kunnat fått ett bättre slut! sen åkte vi hem, klappade hästarna, sen åkte vi till en fest i munkedal bara för att vi inte ville känna oss för törra o bara gå hemma o vara trötta! vi är inga kärringar än inte ;) efter det blev jag taxi och hämtade några i trollhättan, körde runt på dom o sen kom samtal o sms om mer o mer! ryktet gick fort.. haha sen blev vi kärringar! Kom i säng kvart i 5 -.- men ändå lite lyckliga för vi såg den berömda ALBINO älgen på Gårvik! :D

badpojken (badkrukan?) linus. och david! har en film som är för rolig!


Trägårn! Ångrar inte att jag ångrade mig så vi kunde åka dit, hehe! och inte för att skryta men IDOL-Daniel gilla oss!
Alexandra, Daniel och David Hansson som så gärna ville va med oxå...



denhär bilden är snyggare!!!!!!!! så go bild erkänn?


jag i världens tyngsta 3D glasögon! faaan min näsa orkade dom inte det sista så fick hålla upp dom framför mig!


NU KOMMER ÄLGEN! OBS! OBS! OBS! Förvänta er inget för det är alex som tagit bilderna... = suddiga


jag fick tvärnita o backa! annars hade jag ångrat mig för resten av mitt liv! coolaste älgen, stor som fan va den oxå! och läskigt vit! ville fan ta med den hem! :o

nu vet ni va som hänt mig hela helgen iaf! nu blir det mys för imorgon väntar jobbet igen :)
puss på ere!

KÖRT HELA DAGEN FÖR JAG HAR KÖÖÖÖRKOOORT!!!!

2011-07-14 @ 20:16:16
.

önska kan man alltid

2011-07-13 @ 11:41:19
hemkommen från körskolan, gick gött idag med. bara småsaker att tänka på som egentligen inte dödar någon, dvs det spelar ingen roll :) nu snart ska jag iväg till jobbet, önskar mer jag kunnat stanna hemma.. har brist på sömn!! och imorgon åker jag kl 6 med körskolan så snacka om att man längtar till helg eller!?

vi säger så pusshej

minsta hästballen ?

2011-07-12 @ 22:12:56


hahahah alexandras pojke... hon påstår att han är blyg o inte vågar slänga fram hela men en annan häst hon hade innan slängde fan fram hela paketet och smällde till flugor han inte nådde!!!!!!! finns de nått sånt pervo i mänskligt format?

Nej men jag gillar faktiskt Gaston! Jag och han pussades på midsommar :*, har jag hört.. haha

Kevin Murphy

2011-07-12 @ 20:36:59
Idag har jag och mamsen köpt nya hårvårdsprodukter av hennes vännina! Kevin Murphy

"Det är världsledande inom sin teknologi, med deras Sulfat och Parabenfria produkter." Funnits i sverige 2 år, fräscht!
Dessutom förklarade Nina för mig att de är skapta för att bygga volym. Dess ingredienser tynger inte håret för 5 öre då det inte sätter sig på ytan, utan går raka vägen in i håret! och det är inga dåliga grejer som går in som man kan tro, utan vårdande. FANTASTISKT!

Vet massa mer saker men de kanske inte är så roligt för alla att läsa om, tror inte alla är intresserade ;)
kostar iaf skjortan men tror det är värt det som fan!!!

bild tagen från google

puss sålänge!

kom på att alex fota mig!!

2011-07-11 @ 23:11:28
här tog jag skydd när regnet börja falla i lördags hihi, alex fick inte plats så hon lämna mig ensam....

HAHA alex komentar när hon skicka bilden nu "ser ut som dina tuttar ska ramla ut" hur sant? haha fyfan.
men se det såhär
1. jag ligger ner
2. jag fryser
3. klippan lutar
4. jag skulle ALDRIG gå så på fest då jag inte kan springa fort... haha

Men eftersom detta är ända bilden från helgen så bjuder vi väl på den!

har mina partydojjer oxå btw med matchande sockar.

med en slet bild tackar jag för mig

2011-07-11 @ 22:59:05

får nog lägga upp lite snyggare bilder men ja har ingen större ork att göra mig snygg på veckera! imorgon är det körlektion och jobb igen. men till helgen är det festligheter IGEN! o denna gången kanske jag hinner ta några bilder ;) fallens dagar, hoppas på gött väder o nya kläder tills dess så ska jag köra järnet iaf en dag, fredagarna brukar suga, och lördagarna brukar rocka så varför ta båda? nej men man vet ju aldrig förens man varit där så de kasnke blir båda! 

nu vet ni lite! Dröm sött!

gardis blev det!

2011-07-11 @ 18:26:59
här jobbar jag på att få bort solariefläckarna!

uppe med tuppen idag ju så därför blev det kepa idag! så chill o snyggt.

btw, det svarta på min nagel är INTE bajs. det är avskavt nagellack :) har haft svarta tippar men jobbet sliter bort de fort..

nu händer inte mycket! ska ta tag i det :) snart äta smör med potatis igen hihi.
pusshej

home from work

2011-07-11 @ 12:54:58
Nu blire käk! Färskpotäter♥ Med mängder av smör♥
och blir det inte bad så ska jag vara med söta Sofia Sohlberg! 

igår var jag duktig mot kvällen då jag kände ett enormt gottesug! då gjorde jag en smothie i min egna blender! som ja bl.a fick i 18års pressent! :) LILA ofc.


ha en bra dag! puss

en skön natts film

2011-07-10 @ 21:54:56
är vad det blir nu, lite romantik på kvällen är aldrig fel! nejooohnej!
så ska jag drömma fina drömmar o sen vara stendöd när jobbet börjar imorgon bitti! YES :D


godnatt

hemma :(

2011-07-10 @ 16:22:49
VILL INTE VARA HEMMA!
vill tillbaka till igår för det va så kul som jag ville det skulle vara! ;D trots regnet som pajja frillan en aning :@ dock så blir det ingen bildbomb. de hade jag inte tid med! dumma mig... MEN det man itne vet lider man inte av, ni skulle bli såå avundsjuka bara.

men nu blire åter till det normala livet med jobb och körlektioner! förhoppningsvis bad imorgon med efter jobbet (Y) nu när vädret ska vända till de lite bättre! :)

HANDS OF GRABBAR! PLZZZ

2011-07-10 @ 14:12:00
svensk, norsk, kort, tjock, smal, lång, snygg som ful.
sluta tro att bara för att man är singel är man inte dresperat och öppen för alla förslag!
ni har större chans på en åsna än på mig
damn! ända nackdelen med festligheter är alla köta grabbar, o det är jag nog inte ensam om o tycka ;)

nu åker jag och alex hem från grebbe efter en sjukt bra kväll igår på Grebys! 200 spänn interäde men ACK så värt!

hörs sen PUSS

ALEXANDRA KOMMER HIT O MYSER!!!!!!!!!!!

2011-07-07 @ 20:36:10

the very best and,
THE ONLY GIRL IN THE WORLD!♥

HEAVING A VERY GOOD DAY!

2011-07-07 @ 18:15:25

1,5 år gammel bild men det är skitsamma! FÖR JAG HAR EN BRA DAG IDAG!

kanske skulle bli mörkhårig igen, fast nääää!!!!

jag vill campa i husvagn me kära vänner... på festligt ställe då!

2011-07-06 @ 22:55:00
precis som en annan herre gör just nu i denna stund! fast han festivalar oxå o det är ju inte tråkigt de heller ;)
men jag får bara leka med tanken va roligt de sulle va o bara dra iväg ett gött gäng, sköta allt själva, sena nätter,, 

OCH NAKENBAD 

Bild tagen från google


nothing new, but he's good locking ♥

2011-07-05 @ 23:11:08




OB OB OB !!!!!!

2011-07-05 @ 22:05:15
neeeeeej, inte tamponger... haha ne den va lame...

men imorgon ska jag få jobba lite ob timmar!! fan va gött! hoppas det blir fler kvällsbokningar på resturangen för då ställer jag mer än gärna upp! ..om det är på veckodagar.. ;)

SÅ, var berädda på dålig uppdate imorgon med :( hemma 11 från körlektion, plugg på det o lite fritid tills jobbet börjar kl.16 !! sen jobbar jag tills folket inte orkar supa mer. HAHA ne men 10-11 kanske :) tur man är 18 så resturangen kan ta nytta av att jag kan servera!!!!!! 
även ledig på fredag så då bär det av tidigare än planerat till alex ballexandra!!!! :D WIHO. Kanske en tur på torp? vi får se ;)

TEXT TEXT TEXT...., fyller ut med en bild för ja vet att det är roligare :)


dålig uppdate = bildbomb ?

2011-07-05 @ 21:30:00
SORRY! meeeeeeeen, jag har haft körlektion som sagt o sedan direkt efter jobbat. efter jobbet har jag pluggat aset som vanligt o nu sitter jag ny duschad o jävligt fräsch ;)

har därför inte så mkt intressant att komma med idag, hoppas ni har ett eget liv och inte stör er för mkt på den dålig uppdateringen ;) kan förbereda er med dålig uppdate i helgen oxå eftersom då ska jag till mitt hjärta och livsglöd Alexandra!!!!!!!! men för att gottgöra det kan jag ju kasnke släppa en bildbomb som frår sätta ord på helgen ;)

nu cepar blogg.se igen!!!!!! inlägg kommer inte upp!!!!!!!!!!!

2011-07-04 @ 21:19:07
får se när ni ser detta.. ska iaf gå o va emo o göra svarta tippar nu på mina 9 vackra naglar :)
tog en cykeltur oxå de va trevligt, tog ut feta pengar för denna veckan kör jag hårt med 3 körlektioner.. måste ju komma någon vart!! så nu blire upp tidigt för o köra o sen jobba på eftermiddagarna.. OCH TILL HELGEN BLIRE FAN REVANSCH! då blire grebbestad med grymma Alexandra o DÅ ska utgången bli lyckad :D karnevalen n vet, hihi!

(de cepar så mkt att jag itne kunde ladda ny bild, så fick ta en jag redan använt) PUSSTJA

saker som förgyller dagen lite..

2011-07-04 @ 19:47:26
igår när ja va sjukt bakis och go o cyklade fram till ica, självklart utan smink för det orkar man ju inte för en liten snabb visit i bakfyllan!

då går iaf ett gäng killar
-hej tjejen.
jag as shockad som gömde mig under kepan först tittade upp o börja undra om dom kanske va på jordgubbens, inte va dom härifrån iaf. men jag hälsade iaf.
sen säger han,
-vad söt du var.

UTAN SMIIINK?!???!!! Helt fantastiskt, chockad som ett as men glad blev jag :D

såhär snygg känner jag mig utan smink


puss sålänge!

:''''(

2011-07-04 @ 13:15:00

FÖRSTA dagen på jobben och jag lipar redan! jävla skit fan.. hade jag inte varit på jobben hade jag skrikit från tårna!!!! fan mina naglar va ju perfekta! o nästan nymålade :( massa lack har fläkts bort under dagen..
KÄNNER MIG SÅ NAKEN! Men det är väl okej i rasturangbranschen?

nu är bara frågan.. ska det fingret få vara udda eller måste jag klippa av alla andra naglar till roten oxå? åååh:@

Miror si requisierit me...

2011-07-03 @ 22:11:36

snällast o bäst

2011-07-03 @ 16:44:52
Nu jävlar har jag ägnat mycke tid till o hitta största kärleks hästen till Alexandra!!!! Helt frivilligt! Så snäll är jag! Vill du ha mig som vän, ring 072948... haha nej men jag borde fan få pris, jag hittade en häst som hon verkligen vill ha! o den är inte svart och läskig (Y)

Fridah och Richard va även förbi o hämta lite go shit som hamnade i våran bil igår. O dom va fan pigga dom! fyfan! tur man inte ska påt igen utan ska upp o jobba tidigt som tuppen imorgon.. äh, gött ändå att äntligen börja tjäna pengar!

bästavän!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! till helgen blire crazy kul som gäller ;)

puss på alla bakisar!


bög kväll

2011-07-03 @ 13:32:26
........

nu drar ja på förskiva, med vädret på våran sida kommer kvällen rocka!

2011-07-02 @ 18:16:58

nu drar ja på förskiva, med vädret på våran sida kommer kvällen rocka!

2011-07-02 @ 18:16:58

ÄNTLIGEN ÄR DET MIN TUR

2011-07-02 @ 13:36:19
midsommarns och dagens partylåt!

Ikväll kör jag för kung och fosterland!

PS. Alexandra!!!!!!!!!! Kom hit för faaaaaaan :(

RSS 2.0