Call my name'

2011-08-31 @ 21:37:58

Praktik imorgon, äntligen! Är riktigt laddad! Fick dock blåsor under fötterna idag.. Inte för mina skor är höga lr obekväma utan för dom va inte så bra när det blev varmt.. Så nu vet ja inte vilka skor ja ska ha imorgon.. Tror jag kommer vara så dum och pina mig i höstskorna iaf :O Måste ju göra ett gott intryck o va snygg! haha.. Nu ska jag locka håret o lägga mig. FET PUSS

Hahah, kvällen räddad!

2011-08-31 @ 18:57:06

Zumba!

2011-08-31 @ 18:02:00

Jag ska bli smal och fit + större ben o röv så inte byxerna sitter som kärringbajja! Ska krympa två byxer i maskin här nån dag.. Storlek xs-s och sitter som kärringen är inte bra.. Mitt största komplex är det nog :(

dagens första och sista!

2011-08-30 @ 22:16:24
Dagen va chill, fick prova ut och beställa studentmössera! Nuuuu äre näääära! Fattar det inte :O
Jag längtar så brutalt mycket så det är sick, supa tusen dagar i sträck o leva livet, sjunga högt så vi tappar rösten! Åh, det är början på livet det!


tog en tripp till överby som sagt, hittade itne vad jag planerat men gav mig fan på att itne åka hem med tomma händer! Jennifer frågade om jag hört talas om shoppaholic? Jag fick iaf med mig ett par byxor, en rouge och ett puder hem. Helt okej :D Drog en Donken oxå!

o nu på kvällen har mitt kropp varit så brutalt hungrig men inte jag? Mår illa när jag tänker på mat, så skiter hällre i o äta.. Inte bra :( Tror det beror på att de ända jag ätit idag är frukt, grönsaker och donken! Då blir inte magen glad, och är magen ledsen är människan ledsen! *svensson svensson*

godnatt

If you love me til the end of time Then I will promise you the night of your life

2011-08-29 @ 22:52:06



goodnight, sleep tight

Lurarna^.^

2011-08-29 @ 21:18:49

Det fula är bara att sladdarna eller vad man säger.. Dom är inte runda, dom är platta!? :bigeyes: lite coola bara!

Imorgon tar jag och Jennifer min blixt to de la school! Köpt ny bilstereo så jag kan koppla in iphonen, så då blir det fest i bilen :) ska nog råka svänga fel in till överby påvägen hem oxå!..hihi
Nu blire dock världens bästa serie och sen ska jag bjuda min lilla familj på niggerballs!

Gäller att ha stort ordförråd för alfapet!

2011-08-29 @ 18:51:20


Behöver ork!

2011-08-29 @ 18:26:53

Känner mig dock ganska fit sen sist ja dansade zumba! Eller nej, jag har allt bra mer jobb framför mig -.-
Visste ni att zumba är bästa sättet att bränna fläsk och bilda tight kropp?
Dehöver bara orken.. För nu vet jag ju va jobbigt det är sen förra gången :/

Oh, when you call my name I’ll be two steps over the water, baby

2011-08-29 @ 18:13:10
Första dagen i skolan jag tog mig dit med hjälp av annat än bil faktiskt :O och imorgon är jag o jennifer sugna på o ta bilen men vi har inte bestämt oss.. vore ju gott.. kanske att vi kan göra det en gång i veckan iaf :D

Sen visste jag och ni att dagen skulle suga för de va bara sitta-på-röven lektioner, men historian va ju fan brutal?!
1. så jävla boring lärare som sa det ena och sen det andra
2. vi va över 30 pers i ett litet klassrum, HETT
3. vi frisörer blandat med samhälls TVÅOR?! inte okej..
så jag ska byta till psykologi som jag egentligen ville ha från början :) sen fick vi veta något annat mindre kul som kan påverka våran student som jag helst inte vill prata om o hoppas jävla jb löser problemet!

slut på det tråkiga! :D
eftermiddagen hade vi religion med en mycket trevlig Kajsa! Då vände humöret till detta!

flummigt måndagstrött! med öron som jennifer gjorde till mig med mina matchande hörlurar!
vacker bild.

p-u-s-s

Söndagsångest..

2011-08-28 @ 18:40:03
Imorgon drar skolan igång på allvar.. Tror jag? Då står historia och religion på chemat..
Fett mö boring! :thumbdown: Då blire mycket internet häng och struntprat! ;)
Har lockat håret så ja slippert imorgon, ska välja outfit så äre bara o stiga upp o åka iväg typ!


Nya skolbagen! Åhlens City 350 kr tror jag. OCH marinblå! När vi gick dit igen en timma senare va dom blå helt slut ;) LUCKY ME. Jag tror jag har en omedveten crush på färgen blå? Blivit mycke blått de senaste.



Tog mig i kragen,

2011-08-28 @ 17:30:39

Nu åker vi mot trägårn, helt ovetandes om va sjukt rolig kväll vi kommer ha!

Inte alltid man får visa vad man går för helt solo på dansgolvet ;) (och ja, jag fick in mitt vin IGEN! Skill)

Alexandra ville med!!! haha sjukt va tomt dansgolvet vad hela kvällen? härligt me space o dansa på iaf :D alla satt ute?

Sen gick alex på killkalas på toa

Fick ett hjärta i ölen.. Romantic =')

Sen kom försvarsmakten(lr va de nu va..) o körde all in me oss!

Gentlemen? 

HINKARNA <3

Seriöst, jag tror ingen som inte var med kan fatta att de va sjukt kul. Jag och alla va på bästa grymmaste gladaste partyhumöret! Önskar ja kunnat fånga det på bild men ni får vara med mig någongång, man har aldrig tråkigt med mig ;) hihi!

DAGEN EFTER:

Otippat

2011-08-28 @ 13:07:02
Blev ingen myskväll igår så jag slapp tanka HAHA. Men jag storstädade och möblera om mitt rum? Äntligen ser det snart inte ut som jag nyss flyttat in. Har en garderob som liggen under sängen som ska plattas ut för den har stått o hängt mot en vägg, så den ska någon händig få montera ihop i veckan så jag kan ställa min bröte någonstans :D ska även tapetsera o sånt, men de slipper jag nog undan att göra själv det med ;)

tycks?

Sen tittade ja på hur många lingon finns det i världen och sen gick jag på myggkrig i mitt rum! Det va en tuff fight, hade säkert 10 stycken som jag mördade och lurade ut ur mitt rum..

en av myggorna puttade in mig i garderoben, började blö som fan o den lille pulserade järnet!

haha vad löjlig jag är.. nu ropar de om fika så får skynda mig innan de tar slut :D

Åskar jääääveln!

2011-08-27 @ 13:46:58
Hela natten, hela dagen! Har slått ner på flera ställen inärheten, o medans de gjorde det stod jag i duscheriet! Men läste på internett att det är större risk o vinna toppvinsten på trisslott än o bli träffad i duschen så ;)

Nu ska jag äte tacos inklusive efterätt, sen städa o sen åka på myskväll! O framförallt, tanka... -.-
O min dator dör snart så får dra ut mer på bloggandet, hahah ni kan hata mig :D ni får leva på smkprov!

Smakprov nr 2!

Min nya halsduk all inclusive! Både luva och fickor på den, störrtmysig! Från Glitter 250 kr.
Plus mitt nya ed hardy skal oxå ju! :D

Oh my lord..

2011-08-26 @ 15:08:08
Tittade precis hur statusen på mitt konto var.. Inte kul.. har fan brännt upp hela sommarjobbs lönen -.- Och det gjorde jag så lätt!!!!!

Men gud tyckte nog gött synd om mig för Tom ringde o frågade om jag hade lust att jobba på After Work ikv o självklart vill ja de ;) Inte bara för pengarnas skull, det blir nog jävligt kul! Gött väder = mycket folk!

xoxo får dra ut lite till på bloggandet..

HAKUNA MATATA FOLKET

2011-08-26 @ 12:33:07
Jag ska blogga massor idag! kanske.. haha jo ;D

ska bara dansa lite zumba först och städa rummet så mammis blir glad! o har jag inga planer för kvällen så ska jag allt ha tid ;) btw, så måste jag bara berätta att onsdagens trägårn va den roligaste kvällen på satans väldans länge!!!!! och vi kom inte en minut försent till skolan.. fyfan va dåligt jag måddee!!!!!!

SMAKPROV


Fan va het Danny är!

2011-08-23 @ 21:20:23
O här sitter jag o snackar yta om ett program som inte ska handla om ytlighet för 5 öre? -.- Antar att jag itne är den ända som såg True Talent? Danny va både snyggast och hittade de bästa sångarna.
Känsloladdat program o jag tyckte i djupet av mitt hjärta riktigt synd om han som ingen rösta på.. :(

mumsslickibaba

Party in USA'

2011-08-23 @ 19:06:00
Förfest!
Födelsedagsfest!
Alexandra posar och har ångrat detta efteråt i och med att jag har en blogg.. HIHI
Waisted, kind of yeah!
Min blåa kärlek under kvällisen
Sötis.. ;)
Förlåt för att det bara är bilder från toaletten men Alexandra satt så jävla länge o sen tänkte ju inte ja på o ta kort ;) Har tuuuusen andra bilder men dom ser nästan likadana ut :P Har en gött fet film oxå.. Haha sjukt kul kväll!!

BTW!! IMORGON KÖR VI IGEN! TRÄGÅRN!♥
Happy Hour hela kvällen

1 dag mindre.. Kvar till student!

2011-08-23 @ 15:46:10
Ja dagen flöt på bra, jag o Alex försov oss/slappa loss på morgnen o vips hade vi väldigt brott! Tur är väl att Alex är rutinerad på att köra som en biltjuv för vi studsade in på infomojjen i sista sekund.. 

Sen hände inte så mkt mer så vi slutade lagom vid kl 12, jag körde Karro och My till station o sen tog jag och Jenkan full fart mot Grästorp ;)

Visar vad vi gjort i helgen och vad jag shoppat på Ullared och i Göteborg sen, P-U-S-S

It's raining men'

2011-08-19 @ 12:24:59
Underbara regndag, kan inte betyda något bättre än att jag pyser till Alexandra för lite shopping osv! Men imorgon ska det vara betydligt mycke bättre väder så då ska vi slå till på trägårn ;)

nu ska jag fixa mitt nyduschade hår, packa väskorna och sedan ta min pärla till bil! Första stoppet blir gymgrossisten på överby, ska köpa ut lite pullver till Robban. Sen möter jag Alexandra på torp halv 4 ;) vi ska hitta något till trägårn och jag ska även köpa navkapslar.. haha trodde jag inte om mig själv :O

pusshej

Köpt höstskor....

2011-08-18 @ 18:28:26
Eftersom jag kom undan så billigt med servisen så bestämde jag mig för att lägga pengar på ett par skor tills mamma kan paya tillbaka ;D Inte riktigt sånna skor som jag velat ha huuuur länge som helst, bara för att ALLA kommer ha sånna i höst.. så valde jag ett par liknande fast med snörning  ;) checka! Orkar dock inte ta bild så ska se vad jag hittar på google...

Sånna här skor jag ville ha! skitsnygga! Skulle dock vilja ha i en gråbrun färg. Bruna, svarta kommer alla ha. Men jag köpte ju ett par andra! Väldigt lika dessa men dom har snörning ifram ist :) O jag tackar gud för en skön klack, nu är jag över 1.60!!!

XOXO

Ullared med bästavän på Måndag'

2011-08-18 @ 17:33:38
Ooooh yeah! Ska bli grymt, har velat åka dit o köpt massa skit hur länge som helst nu ;) Ulla är helt sick bra! Vi skulle åkt till göteborg först men då kom Alexandra på att vafan vi kör ju ullared såklart!!! Perfekt precis när skolan dratt igång för alla utom oss, då är vi ensamma på ullared! WOHO!

ska köpa tusentals sånnahär underbara kärringtrosor och visa er allt!


btw, servisen gick bra ;) blev inte många kronor så vi lägger på det tills nästa gång. Perfekt o ha en släckting som gör de billigt plus att man får en stämpel i servisboken! ohmy.. jag är lyckligt lottad!

Gagas nya är rätt het!

2011-08-18 @ 11:59:11

10 minuter sol och en skinnväst'

2011-08-18 @ 11:39:29
Solen lös ju så fint här nu när jag vaknat så jag smällde på bikinin, gick ut o satte mig med en gammal skinnjacka och sax. Lämpligt till solen försvann var jag klar..


blev helt okej!

Todajj'

2011-08-17 @ 19:20:06
Idag sov jag riktigt länge då jag bara var tvungen att se ett avsnitt Gossip Girl igår när jag kom hem;) Sen åkte jag och Philip till pappa för min faster skulle komma dit o jag har då friserat henne idag! Snabba cash! Efter det åkte jag o köpte fika på konditoriet och sen hade vi det gött!

När jag och Phillepill åkt hem så började jag finslipa bloggen, färger, storlekar och teckensnitt har jag ändrat! även fixat smilies ;) ser ni inte ändringarna så tryck F5!

Utfyllnadsbild.. Haha det är ju så tråkigt när det itne är nån bild!! Även om den är 1 år gammal så äre alltid nått ;)

Imorgon ska jag åka och serva bilen! Det mår han nog bra av :)

Yesterday'

2011-08-17 @ 19:09:44

Fit for fight! 

Hade an sjukt rolig kväll med tjejerna döpta Sofia, Jennifer, Ninni, Agnes och Elsa. Åt en mysig taco middag med valfri dryck. Sen kastade vi bort allt från bordet och slängde fram ett spel Sofia hade med sig, "med andra ord" har ni spelat det någon gång? :) sjukt galet äckligt kul va det o vi ville inte sluta! :D Sen blev vi tvugna.. För de äldre brudsen skulle jobba... Då gick vi o trackaserade Jonas (Jennifers boy) och tvungade honom vara med ett x antal rundor :D Fett värt spel. Länge sedan jag skratta så mycket!


xoxo*

redo för girlsnight with taco!

2011-08-16 @ 18:54:47


Tar cykeln, vinboxen skall med!!

xoxo

Ganska kul att städa rummet ändå..

2011-08-16 @ 16:33:47

HITTEPENGAR :o sparar dom i denna burken, ska inte röra dom, bara lägga i mer! Till Thailand :)

NY PRAKTIKPLATS!

2011-08-16 @ 14:30:28
åååh jag skojar inte vilken lättnad! Hoppas jag får mycket att göra så jag kan utvecklas mycket! Camillas Hårstudio i Lidköping kommer jag vara på framöver på torsdagar och fredagar! :D
dock gör dom acryl naglar där så min näsa kommer frätas sönder, men hoppas det är värt det ;) Har en annan salong i lidköping med som skulle tänka på saken tills nästa vecka, så tänkte rapportera o fråga om jag kan återkomma om jag inte trivs på den platsen jag fått ;)

HAPPY ME!

Nu ska jag dock städa mitt rum och ikv ska jag vara med fina vänner!

fabulous haha!

2011-08-16 @ 14:23:45



ska man skratta eller gråta? måste nog åka runt såhär ett tag iaf bara för det är kul :D

Sveriges mörka hemligheter gör mig förbannad!

2011-08-15 @ 19:20:42
http://classe-kinzakenza.blogspot.com/2011/08/alla-bor-lasa-detta.html

Läs detta inlägg Classe skrivit/kopierat. En kille berättar om hur socialen behandlade honom o hans syster. Det är hemskade än ni förväntar er kan jag lova. Man tror inte det är sant, att dom som är offer blir placerade på så fel ställen och misshandlade/våldtagna av POLIS bla.. Den som skulle få uppleva detat va deras jävla mamma ist tycker jag! Och jag fattar inte varför de inte fick vara med sin pappa?..

nu är även systern förvunnen sedan 15 månader... LÄS det är helt sjukt, jag är mållös....

http://classe-kinzakenza.blogspot.com/2011/08/alla-bor-lasa-detta.html

bloggen följer jag varje dag


hoppas på bättre tur imorgon!

2011-08-15 @ 18:12:35
sov alldeles för länga idag sen åkte jag till lidköping och gick på alla gator o frågade alla salonger om dom kunde ta emot mig som praktikant. de kunde ingen -.- de flesta hade inte plats eller tid, andra hade redan en o ville itne ha fler, en del hade stängt, en del hade praktikant men kunde ta emot men inte torsdagar och fredagar.... DOCK fick jag lite visitkort så jag ska ringa dit imorgon! Annars blire att åka till vara imorgon oxå :)

MEN jag tröstade mig med att shoppa en sak så jag kan pimpa bilen (A)


dock har ju inte min polo så snygga lamper(elle va säger en?) men jag ska nog få det att se snyggt ut ska ni se ;)
jag och jennifer sa direkt när vi såg dom i en affär i lidköping att vi ska ha sånna när vi får körkort, måste ju hålla det ;D kul grej! får se hur länge jag låter dom sitta på haha

who run the world, WE DO!

2011-08-15 @ 00:00:11
we run this mutha




sista bilden älskar jag. den speglar våra personligheter, flum, cocobäng och grymt attraktiva!

tjejen, vi ska ta oss till toppen

Blixten McQueen, röda faran, eller helt enkelt pärlan♥

2011-08-14 @ 12:54:08
BILDBOMB






tyckte solen gjorde bilden typ orange så här är en skuggbild på en vackra röda, hihi

min bitch♥

en bra start på dagen

2011-08-14 @ 12:06:27

hey, I fucking did it!

2011-08-14 @ 06:12:00
JAG HAR EN EGEN BIL!!! Och den ser faktiskt exakt ut som på bilderna jag la upp förutom den har itne fälgar och den har ganska mycket stenskött på motorhuven. Men sånt skall meckas med! Haha ;)
Idag tex har jag tvättat den invändigt och utvändigt och vaxat den.. SHIT jag är glad att jag köpte en liten bil för det tog fan flera timmar på bara den :O Men gud så fin han blev, min Blixten McQueen♥

Get waxet! här är den dock typ ovaxad, så den va ju fin innan med men nu är den sjukt fin ;)
btw, älskar min nummerplåt♥

och här pärlar sig vattnet så fint... höhö

It’s Friday, Friday

2011-08-12 @ 11:02:41
Sista dagen på jobbet! SKÖÖÖNT! Sen en vecka sommarlov innan skolan drar igång.. Då ska jag ha en ny praktikplats! punkt och slut.

Men efter jobbet så ska vi åka o titta på min blivande pärla! Förhoppningsvis ta med henne hem oxå :)



i'm in löööve! dock är bilderna inte exakt från den bilen men den ser exakt likadan ut bara att ägaren inte tagit så bra bilder ;) därför visar jag hellre dessa!

.

2011-08-11 @ 22:27:53

wait for it

2011-08-11 @ 20:35:12
mamma ringde och väckte mig kl 09.00 för hon trodde sig hittat en bil som jag ville ha på blocket. Och det hade hon fanemej rätt i :O den kom upp samma morgon o med ett kanonpris så jag va tvungen o hoppa upp ur sängen, ringa ett par samtal, diskutera med bilkunniga, och sen! när vi skulle ringa tillbaka o säga att håll den för oss, vi tar den! då var den såld..... helt hjärtekrossad gick jag till jobbet :(

MEEEEEEEN! :D Nu har vi hittat en exakt likadan!!! lite dåligare kamera har dom nog använt dock för den ser itne lika snygg ut på bilderna och sen måste jag nog ge lacken lite puts.. och 5 tusen dyrare men vafan, det kan väl diskuteras :)

nått i detta stuket, underbar inte sant!?

denhär hårfärgen vill jag ha i höst/vinter

2011-08-10 @ 21:09:53

vad tycks? :)

isabelle strömberg btw!

jag har mer läsare än vad jag förväntat mig, men..

2011-08-10 @ 20:49:54
ni är sämst på att kommentera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
komentera anonymt om det är så hemskt att läsa en blogg :o komentera vad som helst! allt är tillåtet! bryr mig nästan inte om vad det handlar om bara ni kommenterar så blir jag lycklig som en... någonting :D

annars kommer den här o äter upp mig o då kan jag inte blogga mer..... *sadface*

my iphone is my faviorite toy

2011-08-10 @ 19:29:38






jag kan tro jag är sjuk!

2011-08-09 @ 19:15:45

körde nyss 12x3 på denna nu! använder den flitigare än någonsin :O ett par gånger i veckan faktiskt. tro det eller ej men soffpotatisen natalie är här för att ta över! ;) ska även köpa mig en zumba dvd så fort jag kommer över en bra! funderar i denna stund på att gå ut på en liten powerwalk oxå? sick! jag får nog göra det. har ju trots allt tjuvätit lite chips och choklad idag ;) säh, sånt unnar jag mig hela tiden!

detta är jag o min första tattoo, eller?

2011-08-09 @ 17:25:58

som sagt, älskar mitt jobb

2011-08-09 @ 15:30:09
fick jobba hela 2 timmar idag! hur gött är det itne att få möjligheten att tjäna 162,20 kr på en dag!? dra mig baklänges såååå värt alltså. pengar rullar in som de ska!!

det är fan inte okej. tjänar mer på o klippa kompisar billigt under den tiden ju. fml


en jobbig bild får ni för det

jävla frisörföretagarna o ändra regler..

2011-08-09 @ 12:48:13
det blir bara svårare o svårare för oss elever att få praktikplatser när de är så många som utbildar sig. frisörer får ofta ta emot många praktikanter MEN nu, nu får en frisör som har gesällen endast ta emot EN praktikant. döda mig.. platsen jag har i borås har redan tusen andra praktikanter så den platen är inte heller safe.
ont i magen nu av ångest...

men ja får bita ihop o gå o jobba...

p.s

2011-08-08 @ 23:12:54
att ha plåstrad höger tumme och iphone är inte lätt när man skriver sms.
värt att tänka på innan man skadar sig

pööhööhöö

2011-08-08 @ 23:10:17

jag vill ha ett fett jobb som frisör på en fet salong nunununuuuuu!! 

jobbar eftermiddagar hela veckan som en jävla diskflicka.. vill till salong o skapa snygga hår! Ska hitta mig en fet praktikplats som inte ligger så långt borta som i Borås HAHA! Vill man så kan man! 
Sen vill jag åka utamlands oxå, VILL MAN SÅ KAN MAN!

Nu ska jag nog trösta mig med lite chips o serie :)
får se vad jag hittar på att skriva imorgon, tjao

Tiden är nog inne att berätta detta nu

2011-08-08 @ 21:53:16
Ni kanske har anat att Måns dumpat Marie för min skull? :)






söker inspiration

2011-08-08 @ 19:42:19

Efter texter och citat som passar MIG! Vill och ska tatuera mig, dels för att det är vackert, och dels för det är 1 av 99 saker man måste göra innan man dör! Enligt mig ;)

Tänker dock inte dela med mig något av min inspiration för jag vill inte någon ska ta den ifrån mig, höhö!
VILL NUUU!

bilden har dock inget med mina ideér att göra, tyckte bara den va fräck o sexyy!

yes!! svalde kulan! jag och min vanliga otur..

2011-08-07 @ 23:42:15

fml.. är på perfekt humör för att jobba imorgon oxå

It's like wishing for rain as I stand in the desert..

2011-08-07 @ 19:53:00
*

torsdag tills idag

2011-08-07 @ 19:20:00

shopping med alex, mättade magen med en sallad utan sallad för 80 kr. värt

alexandra kör säkert...

inte många av mina vänner som kan säga att dom blivit trampade av en häst, men det har jag! skulle vara snäll mot denna åsnan o ta in honom dels för att det börja regna o för alex va så seg, så trampa han mig...

delvis köpte vi varsina sånnahär :) min är bättre än alex, brun på 0 sekunder. perfekt, behöver inte ens använda den!

inte för dåligt va?

groggvirket!!! MUMMA

Sen försvann vi in i dimman!

bland dessa glada miner lider kvällen NÄSTAN mot sitt slut. haha

Såhär snygga va vi när vi gick ut iaf :D


OCH

Så vaknar jag breve detta! WTF?! Det va nog en helt okej kväll igår ändå ;)

sen gick ja o busa med alla pigga i huset! inte bakis alls :O de är fan bättre med sprit än vin!

hoppas alla har haft en iaf hälften så bra helg som mig :) puss

HAHHAHAHA

2011-08-06 @ 18:24:22
ja är en tjuv Alexandra här igen! ja lyckades komma in på Natalies blogg hahahha.....lite grym e jag! hon har ju inte bloggat idag så jag får ju uppdatera er med lite kul.eller inte as kul men ja tycket de va kul att jag kom mig in här! NE NU SKA DE TAGGAS DE ÄR FÖR FAN FESTIVAL HÄR I GRÄSTORP! jag lovar bilder från natalie!

BloggägereN skriver!

2011-08-04 @ 23:54:16
Va de nån annan som fatta de roliga då?

SKRÄLL

2011-08-04 @ 23:25:30
att inte natalie fatta de roliga med skämtet innan!!!

ett inlägg till då!

2011-08-04 @ 23:17:03
en kompis till mig berättade va hennes lillebror hade sagt en dag!
så här sade han!
Fan va jag börjar bli trött på han remix!!!!!!! hahaha bo grabb!

hahahahhahahahahha

2011-08-04 @ 23:15:29
förut sa natalie så här till mig!
-Alexandra när ska vi släppa ut hästarna i hamocken?
OMFG va ja dog!!!!!!!!!!! gör de igen också!!
ja här ser ni här ska vi släppa hästarna i hamocken!

oj hon glömde logga ut!

2011-08-04 @ 23:10:48
min söta natalie! hihi ja får inte lägga ut denna men ja gör de ändå!!!!!
pussssssssss ALEX då va!

är med min tjej

2011-08-04 @ 22:53:17













haha förlåt för denna bildbomben men jag hade jävligt kul o bara slumpade bilder på alex dator för dom syns inte! så alexandra fick säga stopp ;) väldigt många bilder från när vi skulle till smögen!! vi har så kul jämt!

världens fulaste körkort, check!

2011-08-04 @ 16:15:37
Malin min gamla klasskamrat städade bakom disken när jag kom in så fick snackat lite me henne oxå! Längesen!!
Men FAAN att de gick egenom! fanfanfan va fult de är. ser smällfet ut när ja är så nära och håret är avklippt o fult. bajs.

aja, ska inte visa det för hela världen, blir ju bara när man går ut på krogen typ? men de är ändå jävligt tråkigt..
hoppas jag super bort det någongång!

proffset pressar

2011-08-04 @ 16:09:45

bästa svalkningstippset!!! sprayflaska in my heart. 

ska man ha brun kropp måste man ju vara fitt oxå! 10x3 med magtränaren haha woow!

och inte minst tack vare mina nya högtalare till mobilen har jag klarat flera timmars hetta!!
teknikmagasinet 80 spänn!

Den svenska björnstammen

2011-08-03 @ 22:35:24

make over day + plajja

2011-08-03 @ 22:07:17
Idag åkte jag som sagt till vänersborg o friserade 4 stycken på mammas jobb! Dom blev riktigt nöjda o jag oxå :D 
Det är extra roligt när folk väljer o göra en ny frisyr som man själv inte fattar riktigt hur dom menar oxå kör man bara lite.. och sen blire över deras förväntningar :o hahah, Jonathan som en hette, han sa att "du kommer nog bli en bra frisör Natalie" haha gulligt ;)
ännu en dag jag missat allt fint väder :O för ahh, jag orkade inte gå upp o hämta körkortet imorse... så slö!

när ja kom hem åkte jag och hämtade Sofia då hon sluta så körde vi raka vägen till Gardis ;) O JAG GJORDE FÖRSTA DOPPET 2011!!! Damn! tur solen värmt upp vattne så mö nu de senaste dagarna annars hade de inte blitt kan jag säga ;) jag är en sån där som är väldigt rolig att skvätta på för jag är en badmes.. Men ja o Sofia hade sket kul iaf! tills vi blev attackerade av flygmyror och regn!! sprang till bilen o körde hem barfota.. det va ett upplevelse i sig det ;)

jag ligger hällre häääär med en god vänn, musik, mitt i livet o njuter med lite vind vid havet


sover med inpackning o k.m balsam inatt!

2011-08-02 @ 22:58:51
det skriker håret om efter denna helg med massa slarv med skötsel!! rena skatboet för fan..
Ska oxå tvinga mig upp tidigt imorgon för att hinna till posten som stänger kl 10... mitt körkort har kommit... fy jag vill fan itne se.. tänker klippa det o fixa nytt om de ser förjävligt ut!!!!

sen ska jag la försöka jobba på brännan lite innan jag ska åka till vänersborg för att klippa några! kan aldrig få nog av pengar säg ;)

nu ska jag sätta på en mysig film o ha det gott! Så vi hörs imorgon, puss på er!!

Och saturday

2011-08-02 @ 22:10:02
lördagen va vi döda döda döda med tanke på att vi bara fått oss 2 timmars sömn.. blä då mådda jag inte susens men alexandra hon va helt okej som vanligt! Stackars mig med hundra blåsor o skit under fötterna med så jag gick som att ja fått kuk i rava.. HAHA! tur alex såg ut o haft lika tufft så ja slapp se dum ut ensam ;)
MEN NUUUU UT TILL GREBBESTAD, TAKIDA OCH EUROPE!

SÅ PIGGA!

fake smile, är så slööööö

Ariel bada när vi kom fram och bajsade värdens körv på stranden (Y)

sen åkte godis halsbandet och armbandet på så åkte vi till tanumstrand som tältspelningen va på!
snyggt va? ;) haha ne åt upp de ganska snabbt så hann inte skämmas för mycket! de va gott!

sen filmade jag mest för ni ser ju kvallen på bilden? men de är iaf den fula sångeren i takida! MEN FUCK!! så bra o så svettiga vi alla blev! shit! och europe va itne så dåliga heller! Rocka loss är min stil asså! ;) kasnke laddar upp en film om ja har ork någon dag =)
ÅRETS BÄSTA FÖDELSEDAGS PRESENT IAF ;) Alexandras förtjänst! ♥

sedan, eftersom ja itne va så sugen på o dricka då så fick alex göra det så körde jag tänkte vi så vi slapp gå 1243 mil med våra fötter igen :) planen va att jag skulle köra till ua så skulle ja få dricka där sen! för jag blev allt sugen såklart ;) men vi kom dit så jävla sent sen så jag tänkte att ja kan likaväl vara nykter o köra hm oxå och så blev det :D men jag hade skit kul ändå, övertrött o flum!! Synd bara att alla brudar vi va med stannade kvar i grebbe, men fick med oss ett gäng dyngraka killar! som tur va blev vi av med en på vägen.. HAN VA PAAAIIIIN -.-

när vi vände klacken mot munkedal slockna dessa.. haha inte gulligt alls!!!

så.. nu slipepr jag ha det på samvetet att jag aldrig la upp något från helgen iaf :)
PUSS

bilderna får tala.. för frajday

2011-08-02 @ 21:32:44
ångrar så mkt att jag visade denna låten för alexandra som ALDRIG hört den(?!) med hennes dåliga musiksmak blev det helgens plåga...
**PUUUNG** han sjunger faktiskt det på detta ställe! haha

jävligt omysig och äcklig morgon med Ariel..

efter shopping på norby som vi kom hem väldigt oplanerat sent från (7) hoppar vi direkt på drickat, ansiktsmasken och vaxet! damn.. så mycket smärta för ett så dåligt resultat... är luden redan.. ja hatar o raka bena!!! btw, så blev de inte så mkt shoppat, dåligt dåligt.. men fick mitt paket från nelly idag! visar typ imorgon :)

men denna är ny! kula med massa glittnade rosa äkta diamanter ;)

sen tänkte jag inte så mycket mer på o ta kort fören jag träffade teddyn Olle!
men kvällen va helt klart grym! Spontant och grymt! Va inne på trägårn för att få bästa festen o de fick vi men tur att vi gick före några hundra i kön för alla fick itne komma in! hihi busigt ;) 
Hade på mig en svart playsuit, snygg men jobbig att kissa i..


I survived!

2011-08-02 @ 21:15:14
De va lätt som ena plätt ock! Tuffare trafik helt klart men det är ju jag med så ;)
Pappas bil är automat så det va jävligt cp, ville ju använda kopplingfoten hela tiden! Lite gött dock men tycker ändå att automat är för slappfisar ;)

Niklas nya bil iaf, dock ger bilden ingen rättvisa! Den är snyggare. 

Men jag vill ha en golf eller en polo minsann!!!!! Får bara ge de lite mera tid tills den rätta dyker upp märker jag...

Trerätters A La Alexandra

2011-08-01 @ 23:46:51




Efter allt detta goda kan man snacka om att jag var proppemätter!!!!! 
Alexandra skämmer alltid bort mig med så god mat, men 3 rätters va faktiskt första gången! Mumsslickibaba! 
Önskar vi va lespiska och obotligt kära så jag slapp laga mat för resten av mitt liv!
Men så är inte läget, ack ack :/

hihi! nu ska jag gå o lägga mig till en kärleks dänga o ställa klockan på nö trevligt :)
nattipussilullanlej

har 50 mil framför mig..

2011-08-01 @ 23:38:05
imorgon ska jag följa med bror min som ÄNTLIGEN ska köpa en vettig bil! Hans tidigare har alla varit skattebefriade och växt mossa och annan skit i.. Ingen bil man vill åka med i eller bli hämtat på fest med direkt! Men nu jävlar :D
I halmstad har han hittat pärlan så det blir många nya miljöer.. Tänkte att ja kan ju köra pappas bil både dit och hem för att få åka igenom Göteborg 2 gånger... HAHA mamma är sjukt nervös som vanligt, men det är halva nöjet! :)

åker kl 10 så de blir bra för mig som ställt om dygnet helt med allt festande..

tog bilen o hälsade på gose lisa förut faktiskt, o visade pappis en bil jag är väldigt sugen på! vi får se, men jag hoppas den är bra nog (y) ringer förhoppningsvis på den imorgon!

lille gött vär

2011-08-01 @ 17:00:12

fuck va de steker! varit ute sen efter frukost(13.00) o jobbat så hårt på brännan! Visst känner man sig sjukt mycke snyggare o smalare om man är snyggt brun?

är iaf överhettad o är sur för att mamma har bilen, hon får fan köpa busskort som hon alltid haft förut till jobbet!! jag behöver åka och bada!!!!! får bli kvällsdopp när hon kommer hem, dra med mig goa brudar på mitt första dopp för iår! åhnej jag är ingen badkruka...

"Det är i motlut som det går uppåt"

2011-08-01 @ 00:54:37

RSS 2.0