New haircolor

2013-02-28 @ 19:38:35


Harlem shake imorgon

2013-02-27 @ 22:20:09

Omg vi ska göra en harlem shake på jobbet imorgon.. Den ska ut på vår fb sida och hemsida, shit nervös. Kommer bli så känd !!!!!


Sunt förnuft eller wierd?

2013-02-27 @ 19:07:42

Vi fick som sagt en låda choklad förra söndagen, och vi har ätit sönder.. Jag och Josefina sitter i soffan och funderat på hur fan vi ska få bort godis suget! Vill bara möla choklad.. Vi bestämde att vi skulle slänga chokladen, för allas skull.. Vi hade ju ändå bara EN kvar :(


Hej allebama

2013-02-27 @ 18:48:17
Kom precis hem ganska taggad för att faktiskt åka o träna men blir inget med det.. yodo. Nä men kanske ska ut och gå en svängis o döda lite fläsk i friska luften? Avsluta med en stund i solariet för att pigga upp brännan inför helgen, eller håller det med brun utan sol kanske? Hhhmmmm de är frågan de hur fuckable man ska få lov o bli. h3h3. Färgade utväxt och längderna lite mera coppar idag, wiiiee de va på tiden :):):) Imorgon blir det ingen vila på jobbet iaf! Fullbokad x3000 så denna torsdagen kommer till att swischa förbi!!!!! LIKE!! För då blir de snabbare fredag och shit, en weekend i stockholm kommer verkligen sitta SÅ fint (Y)

Ska även kanske till stockholm med fina alexandra i april, om min chefis kan bestämma sig.. annars får ja väl va busig o anmäla mig sjuk eller något vettifaaaaaaaaan :O
Nu ska ja nog fan ut på en tur, de jobbiga är bara vart man ska gå? bor ju fan mitt i stan helvetet, hatar publiken, men men.. whaaaaaat to dooo?!?!?! Jo ja ska bara låta dem checka in min bak, lyssna på musik och låtsas att jag är med i en musikvideo, as usual! höhööh...


pic's talk's

2013-02-26 @ 23:51:42



True true, men nu kommer fan den mest sanna bilden of the day. Har redan ångest över vad min premiärsoutfit på gymmet ska vara.... haha skoooja! Jag och mina chocksflicks kommer kicka ass WOOHO så taggade!



fotsvett och falukorv

2013-02-26 @ 21:02:35
Har så svårt för övertexterna så ja, hoppas ni förstår att de inte är seriösa, bättre än o skriva datum? Men finns en liten anledning till dagens rubrik! Sitter här i kungastolen och dagens fotsvett från jobbet ångar över mig.. Och johanna har lagt in en falukorv i ungen ;) DELIKAT svar ja!

Idag fick jag och Lise färgat våra ögonbryn, så najs o ha dom på plats när man är utan smink så man inte ser helt och hållet efterbliven ut ;) Och imorgon kommer jag troligtvis få genomgå en liten förändring på håret mitt <3 längtar kinda very mucho grande
 

Japp då ska vi börja pusha lite

2013-02-25 @ 22:42:31

Ska bli medlemmar här i veckan, så kommer vi få en as snygg träningbäg hahahah bara därför vi har bråttom med o anmäla oss ;) ne men har ångest inför sommaren, ska va så jävla fit så är nog dax att starta. Slut på mycke tjat och lite verkstad.


Alltså vi kan inte sluta skratta

2013-02-25 @ 21:59:00
 

Såhär såg mina sms ut Josefina hahahahahahahah sjukt

 

 

 


hola fellas

2013-02-25 @ 21:23:12
Vgd? Själv sitter vi och koser oss med Thomas Ledin. Har ätit kyckling sallat, men vi fannt ut att du har ju fan ingen sauz.. Så vi fick helt enkelt ta vad kylen erbjöd, slutade med philadelphia.. Så nu har vi inget att ha på mackan imorgon, sähh!!!!

Hade en najs dag på jobbet, sen kom josefina och johanna för o möta upp mig efter jobbet, då vi kollade på en annan lägenhet! Men vi får se om vi vill lämna vårat paradis på prinsens gate, är lite tveksamt ;)

Tror denna veckan kommer gå dunder snabbt! Går halvdag på fredag oxå för då bär det av till Stockholm!! UNTZ UNTZ! Jag och fröknarna alingsauz ska gå på "arbetsintervju". Yeah, vi ska åka till Rhodos i sommar och för att utöka våra chanser till sjukt bra resa tänker vi jobba på solsidanbar! Fuck yeah, yolo. Fatta hur många nya spännande människor vi kommer möta!! Åker på fredag 7 timmars tåg YOLO. Sen på lördag kvällen anordnas det en fest för alla sökare och personal ;) Ska bli gaaauuulet niiiis


Ssf ?

2013-02-24 @ 21:28:49


kaikola och poker jao

2013-02-24 @ 20:40:11
Vi, mina brudar och jag lyckades som vanligt med en fuckt up kväll! Hahahahah tror egentligen inte att jag kan dela med mig om så mkt, säger bara tur fan man bor långt hemmifrån, det som händer i oslo stannar i oslo, eller ;)););) Kaikola levererade tillsammans med alingsausare! Men bara för de ligger på fel gata och måste stänga kl 1 så skulle vi ju efter det ta oss vidare till majorstuen, där en fet hemma fest med ölpong osv väntade! Men.. Trikk jävlarna går tydligen inte hela nätterna... Haha sen balla de ur.. Vi sprittade upp?!?! jag och johanna blev hämtade av taxi utan Gustav och Tobias, vi drar hem till dom och Josefina är med alingsausarna fortsatt och skulle ta sig till majorstuen eller vettefan va dom tänkte haha. Jag fick iaf ÄNTLIGEN spela mitt poker som jag längtat!! Äntligen kan ja få visa mina färdigheter och krossa självgoda boys ;) Sen kaozade vi och spelade spratt hela natten, omg. Idag har det varit strålande väder här i Oslo! hela 4 plusgrader och blå himmel, det firades med en tur till McDonken ihop med solglasögon, lovely.. Annars bara soffläge och massa oth! 

Vi gjorde en harlem shake igår oxå ahhaha fyfan den kommer aldrig läcka ut
 

Imorgon är det dax igen. En veckas ståhej på salongen! Men till helgen, då blir det en weekend till Stockholm för kaoz och mys med Josefina, Elin och Sofie. Rhodos here we come ;);););) 
 










Väntar på josse ska monga henne söööndeerrrr

2013-02-23 @ 21:13:54


Äter nyttigt innan sprit intag

2013-02-23 @ 20:32:23

Tror inte det kommer göra något åt formen imorgon men ändå ;) hårt jävla jobb idag! Sen kom jojjo när vi stängde och jag skulle tvätta golvet, gav Johanna en tvätt på håret sen börja mitt träningspass.. Men jojjo va så snäll o hjälpte mig med o moppa på ställena jag damsugat! Teamwork! Sen fixade vi varandras hår, snacka skit och planerade en oplanerad kväll! Sen ringer Niclas nr 2 och bara mal om att vi ska till dom (hoppas han inte läser min blogg... Haha) vi skulle vara upptagna på obestämd tid! Vet att vi är roliga och allt men spela lite cool mannen ;) nu är vi klara med mat, smink och dusch och nu börjar vi korka upp!!! Har fixat sprit som ja saknat as mkt! 50 cl för 200 nok.. Fan va ja ska handla o swe när ja blir 20!!!! Kisses ha en bra kväll


Tre magsäckar, tre matlådor..

2013-02-22 @ 20:29:25

Fan livet är fan inte lätt nu mera! Hur ska vi bli mätta idag OCH imorgon på detta är den stora frågan asså.. Valet är personligt hur man vill dosera färsen över dagarna MEN är ju hungrig nu. Fml. Kan man ha keso till taco? Hahahah lolololzzz


Home, sweet friday

2013-02-22 @ 19:26:19

Nu ska jag hoppa inne duschen snabb som helvete ska jag vara för kl halv 8 ska maten stå på bordet och nya avsnittet vampire diaries ska va nere tills Josef kommer hem ;) massa yolo/yodo whatevva!

Bild på dagens brev och hår tiep


Återfall

2013-02-21 @ 21:43:37


oki från alla <3 dag till nu

2013-02-21 @ 18:20:00
 
Iaf det som är intressant! Eller jag har väl redan berättat om alla hjärtans dag? jappjapp de hade jag.. alltså fredag och frammåt ni är lite ovetande om!

Jag hade haft lite små planisar på att resa hem helgen som var men, de behövde mig på salongen så fick ställa upp o jobba några timmar på lördagen innan "jag" städade ;)

Fredagen så kom några vänner till josefina, dom far fulla som hus!! Hahahah ganska roliga "mogna" killar mellan 20-30 år.. det var 30 åringen som däckade haha där satte han ribban ;) Men vi var bara här hemma den kvällen, hände inget spec vad jag minns... heheheheh näe men va lugn skulle ju jobba :)

Lördagen slet jag lite halv bakis men mådde väldigt bra och hade flow.. Sen kom Josefina och Linus till mitt jobb efter stängnings dax, jag och jossi tvättade varandras hår med helig massage och stylade oss redo för en kväll vi itne visste hur den skulle se ut.. Jag klippte Linus och sen städade han golvet HAHA för han är fattig och det är mitt jobb så gjorde vi en väldigt awesome deal tycker jag ;) 
Mot vinmonopolet efteråt!!!!!! Vi kände för att dricka annat än bara vin och öl.. Helt ärligt har alkoholdrickat dubbla prisen jämfört med i swe.. Men vi slog till med ngn sex on the beach "likör" och annat gott.. Sen började vi dricka hemma och sminka oss, gick till Johanna och Helenas kollektiv, sjöng helium som jag och josefina haffade tidigare på torget hihiih buws. Seeeeeeenn hände massa shit, krogen, hemma, fest till klockan 8 på morran, nya människor och gamla människor , orkar fan inte skriva en novell om en rörig kväll med massa fylleskit som INTE ÄR ETT PISS intressant att läsa! Lägger in lite pics på de ist ;););););;););) men de får dock bli lite senare ikv.. måste bortsortera ett antal..

Söndag bara vi dog och vår kära johanna kom hem med massa gossips :D vi åt jordgubbar och fick besök av nicke nr 2, tjata kvällen igenom. looove this place

Måndag var vi alla lediga men josse va fof svag så jag och johanna åkte iväg för en shopping tur på majorstuen! kom hem med lite påsar men inte helt nöjd.. Sen kom Niclas hit med en STOOOOR låda choklad! Vi som precis samma dag börjat "äta nyttigt" javäl, då håller lådan länge ;) Sen klippte jag honom som utlovat!

blablabla tisdag, onsdag på jobb ingen speciellt hände. Idag sluta jag tidigt och tinar nu lite fesk! Fett trött. Ska ut en liten snabbis på stan innan jojjo och josef kommer hem. göygöygöyyyyyy

PATTKLEM KYSS HADEEEE
 

Natalie vs smalmat

2013-02-21 @ 17:33:23


Trollollolllolo jag lever

2013-02-20 @ 19:49:35

Om någon börja tro annat så hade ni feeel tyvärr möhöhö

Ensam hemma, skiter med öppen dörr och timar kyckling

Helgen som var vart ganska spechull men najs, kan åkerkomma till de..

Josefina klagar att jag har blivit en dålig bloggare, det betyder alltså att jag är bra annars? Eller?


Nå skjer allt

2013-02-16 @ 23:57:41


Hva skjer da?

2013-02-15 @ 23:45:23


Fredagskos på jobb

2013-02-15 @ 14:23:03

Dubbel trippel ismocka! Den behövde jag.. Gleder meg till o gå hem.. Bara 2,5 timmar kvar...


Kaikola, Norges grabbarna grus

2013-02-15 @ 11:24:04

Ja vi vart ju ute en svängis igår, åkte till kaikola på lökka där de har 3 öl för hundra, så ja det blev ett par rundor ;) svenskar överallt och sjukt snygga boys bakom baren, sa till dem när vi gick att vi ses imorgon och på lördag! Haha. Åkte taxi hem tillsammans med Filip och Fredric (sjukt bra kombo på namn, ikke sant?) som va snäll o följde mig så jag inte blev tagen av hoes :) och Josefina hade bortamatch och kom aldrig hem den jäveln! Hahaha nej men hon sov hos sina tjejvänner ;) så låg och kryssade i den stora sängen på loftet inatt, sååå jävla najjs. Frös som fan nere i min säng så tog min chans hehe


Alla hjärtans dag

2013-02-14 @ 20:55:43

Hård slit på jobbet och nu ska jag och tjejerna ut och speed dejta! Hahaha we wish!


Onsdagslyx

2013-02-13 @ 22:42:46

Gillar lyxet som har övertaget denna veckan ;) en bra dag på jobbet med middagen ståendes på bordet när jag kom hem! Lovely. Sen var det raka vägen att grabba tag i saxarna igen, Josefina fick sig ett klipp!

Och ni har vi haft besök av Josefinas tjejkompisar som flyttat till oslo och vi har kosat oss med massa bullshit och popcorn med smält smör <3

Imorgon är det färg kurs på salongen halva dagen, fett chill och kul att få lära sig ngt nytt :D sen blir det till att fira alla hjärtans dag h3h3 , det får ni läsa om imorgon ;)

Lägger upp en cool bild när jag snapchatar med josse på en snygg romantisk kille. Kisses and huggses


Tisdagslyxat

2013-02-13 @ 01:00:54


Resefön och allt i allo

2013-02-11 @ 20:04:25

Hola bitches! Hva skjer da? Själv kom jag hem för en liten stund sedan och har hamnat i en fet taco matkoma! Tvär niz. Fick med mig en resefön från redken hem! Dom är så sjukt lätta och har go kraft i sig, lika bra som vanlig salongsfön! Ända skillnaden är att den inte har samma hållbarhet men att slippa få negeront i armarna är ju att föredra med denna lätta parveln ;)

Lördagens festligheter var självklart spontant och lyckat som vanligt! Först kom Niclas, Marcus och deras vänner från Stockholm. Pekleken och ölspel vankades och vi blev dritings allihop ;) klassiskt. Sen tar vi taxis till ngt ställe.. Där jag och Johanna INTE kommer in.. Klassiskt. Hahah är så jävla p12. 20 överallt, sjukt svårt. Så ja vi gjorde som vanligt, fixade festen hos oss istället! Fört våldgästade vi våra älskade grannar ett tag, är så glad att vi har dom asså omg^^ sen kommer ett glatt gäng hit och vi går över till oss o festar natten lång! De va najs.

Och dagens höjdpunkt JOSEFINA KOMMER HEM :D:D yeeeey!! Ska möta negern på centralen om en timma cirka, hon har med sig mat för 900 kr så behöver hjälp av biffnatta. :))))

Vi snakkes snarast, köss


På jobbelijobb

2013-02-09 @ 12:09:26

4 timmar kunder kvar, sen ska jag sitta och glo när Lise ska jobba till 5 moahahah.. Sen är det jag som ska svabba golv så att jag slipper åka hit imorgon när jag är bakis ;) äntligen ska min törstiga lever få sig en omgång!!

Btw, så är det kinesiska nyårsafton idag! En Kina dam kom nämligen in i all stress och bara DET ÄR SÅ VIKTIGT MED KINESISK NYTTÅR! GE MIG EN TID NÅ..... Men vi är ganska fullbokade lizzzmmmm... Men jag ska fira kinesiska nyåret ikväll iaf o visa min respekt ;) haha vilket år är dom på föresten? Ngn som vet??


Min pojkvän är här

2013-02-08 @ 22:08:58


dax för Fredagskooos

2013-02-08 @ 20:46:48
Haft en ganska trööög dag på jobbet idag men lite för många avbokningar, men nästa vecka får ett gäng norrmän lön så då kommer det bli bättre ;)
Har bara varit hemma i en timme men har fan hinnit äta magen full av klyftisar och kottletter, flinke johanna! 
Sen kom våran granne från nedervåningen , Pierre (som även kommer från Vara min gannby in swedeeen hihih) han hade en skuld att betala av lån av vårat trättkort ;) Och nu ser vi på norska idoool, gallring för fullt o alla är faktiskt rätt jäkla bra!


Hej bloggiseen

2013-02-06 @ 20:54:00

Har inte riktigt as mycket att säga idag tyvärr.. Lider med min Josefina i matförgiftning och annan jävla skit.. :::(((
Min sexy bitch kom tillbakaaaaa vi savner deg! Hejdå


Landat i sängen

2013-02-05 @ 23:52:46

Efter en mysig kväll med Johanna, goodiebags och massa bra underhållning! Kläderna som föll oss i smaken var dock ett fåtal men ändå, kul o vara på fashion awards :) goaste killarna dök upp på scen och gav oss nakenchock! De goaste kropparna oxå... Omg. Och lite norska artister som sjöng in emellan och dela ut priser, sweeeet.

Nu ska jag sova, imorgon ska en ett års lärling vara med på salongen! Blir kul :)


Tjingelin

2013-02-05 @ 18:47:49


Alla hjärtans dag gåva...

2013-02-05 @ 18:43:36

Till mig själv higiigigigihihihi... Har ett Frans serum hemma som inte funkar ett Bajj.. Så nu köpte jag denna av våran egna hudpleile (vad heter det på svenska?) så nu håller jag tummarna för bättre effekt ;)

Det är även Oslo fashion week! Ja hör och häpna, dom är ju så efter med kläder här men tydligtvis ska dom ha en sån vecka oxå ;) Och jag har 2 biljetter till fashion awards ikv så ska ta och bjuda med Johanna! Det blir kul :D kisses


gn

2013-02-04 @ 22:58:00
Ps. blir inte klok på min ögonfärg.. 100% av alla jag frågar i verkligheten säger blå.. Alltså jätteblå. men tycker itne dom ser så blå ut på mina mongo bilder här nedanför... Har alltid velat ha min mors gröna ögon. Nu ät jag trött.. ska sleeeeeeeeeepa, i nybytta lakarn, ren pyjamas och reeeen natalie, natti
 

Änglar på norska 2an

2013-02-04 @ 21:46:28

Victorias secret fashion show... Kan inte få nog!! Sett denna showen allt för många gånger. Dom är så sjukt vackra, ser ut som dom är photoshopade allihop.. Och här sitter jag och äter chips och choklad. Hur gick det med ditt nya liv Natalie? Jotack för påminnelsen, inte så bra. Hört att man inte ska börja på måndagar och har en förkylning som håller på att släppa tack och lov. Sen måste jag sätta igång!!

Imorgon är set back to work. Var ute och köpte ögonbrynspenna och öronproppar! Johanna ska gå upp tidigare än mig hela veckan så det kommer behövas... Kisses


räknade i min garderob...

2013-02-04 @ 15:32:31
Har haft extremt kaos i min byra där mina kläder befinner sig. Så nu har jag varit duktig och vikt iordning alla toppar, tröjor osv,osv.. Kommer ner till lådar där kläder som jag använder från midjan och ner.. byx lådan.. Jag kunde inte låta bli att räkna medans jag försökte konstruera en någorlunda ordning bland mina jeans, kjolar, shorts och andra gottigheter. Jag har alltså tagit med mig 15 jeans.. FEMTON?!?!?!? Gissa hur ofta jag använder alla dom? anväder väl max 3-4 olika par i veckan.. resten ligger och väntar på sitt ögonblick O.o.... Ska bli flitigare på att variera, och längtar tills våren så man kan använda de lite ljusare varianterna! Shorts har jag säkert ett tio tal med mig oxå.. inte lika mkt kjolar, är en shorts människa. 

Nu bär det av mot tvättstugan mannar! XOXO


En bild bara så ni har ngt snyggt att titta på när ni läser !

Kaffe och duscha av mig helgen

2013-02-04 @ 14:37:32

En kaffe kan vara så bra för psyket! Nu ska jag in i duschen och tvätta av mig helgen rent ut sagt, dax att sluta slappa och tillbaka till verkligheten! Blir nog lite tvätt av kläder och lakarn, ska lägga mig och sova som en prinsessa ikväll!
Men innan det ska jag nog ut på ett snabbt ärende oxå, köpa ett steg mörkare ögonbrynspenna! Yes så får det bli. Lite förändring och mer markerat. Hoppas ni har en bra måndag allesamman! I skolbänken eller på jobbet ;) puss


Ledighetens behag

2013-02-04 @ 12:08:20

Vaknade när Johanna kaozade runt här i lägenheten vid 7 tiden. Kunde inte slappa av även fast jag visste jag var ledig.. Så efter jojja gått så gick jag upp för o göra något av de goaste man kan göra, äta frukost sen lägga sig och sova igen :D då möttes jag av många synliga tecken av att jojja hade haft stressigt imorses! Haha stackars ;) jag som städade så fint här om dagen..

Nu ska jag läsa ut fifty shades Of Grey och sen blir det en dusch! Det snöar något kaotiskt här i oslo.. Så får se om jag går utanför dörren idag.. Försökte fånga flingorna på bild men de är så snabba :(


Ett historiskt ögonblick

2013-02-03 @ 19:27:17

Vi gör köttfärssoppa med vitlöksbröd! Omg vi överträffar oss själva. Mums.


This is How we rullar

2013-02-03 @ 15:30:56

Efter att fullbordat alla våra uppdrag denna söndagen sitter vi nu och.. Eh.. Chillar!! Slurpat i mig en go kaffe och ska snart göra lite nudles! Ikv ska vi äta köttfärssoppa och vitlöksbröd <3 cyaaa


Vaken

2013-02-03 @ 12:06:48

Söndag söndag, vad vill du göra med mig? Hade velat vara bakis idag men verkar som jag får ta mig igenom denna söndagen utan o va bakis ;)

Jag och jojjo vaknade vid kl 11 och har du ätit en halvt stadig frukost. Vi har lite uppdrag att utföra idag!
1. Sola solarium
2. Åka till (den stora) svenska gotteributiken och handla massa gott..
3. Åka till en matbutik som faktiskt har öppet som inte kostar en förmögenhet att handla i. Det är ju så i Norge att alla har fucking stängt igen allt. Ingen ska jobba på söndagar! Så ska man ha ngt på måndag morgon så får man alltså se till att köpa det på lördagen. Värdelöst om ni frågar mig! Så blir lite fläng fram och tillbaka idag :*


Inköpt

2013-02-02 @ 19:16:57

Fundation! Har varit i big need av en ny ett par veckor men har varit helt bankrutt.. Ingen har sagt att man kan leva gott som en lärling i världens dyraste land ;)
Maskara behövs alltid !
Bruna smoky eyeshadows, använder bara bruna så jävla fantasifull är jag ;) och i denna packen finns både matta och shimriga så tyckte set var ett kap. Hms egna (y)

Sen blev det en tröja och en härlig topp från bikbok, så får väl känna mig ganska tillfredställd ändå :) nu har jag städat hela lägenheten! Så.. Den som skräpar ner nu.. Den dör.. Hihi


The saturday

2013-02-02 @ 17:38:44

Tre timmar av shopping. Som till slutändan endast blev deprimerande :( kicken av att gå i affärer är så mkt bättre om man har någon att dela den med.. Att shoppa ensam i en drös av människor blev bara deppigt.. Handlade inte så mkt så tänkte att "hoppas Johanna oxå är ledig på måndag så kan vi gå ihop"! Men vi får väl se ;) nu sitter jag i vårat fönster med en kaffe och tittar hur det rör sig nedanför.. 4 timmar kvar tills Johanna kommer hem... Shit jag är ingen ensamperson.. Nykter helg nr 2 2013! Egentligen skulle det bara 4 sådana i januari och nu är det ju februari så nu får jag ju lov? Ja det är lov som de säger här. Har du lyst så har du lov! Men är så trött! Får se va som händer när jojja kommer hem :) puss


Alena i sängen

2013-02-02 @ 10:55:02

Johanna har gett sig iväg på jobb och jag njuter något fruktansvärt över att inte jobba idag!! Ska ta allt med ro idag ;) äta en stadig frukost, shoppa, njuta långsamt, gledja mig åt att min tre meter långa utväxt försvann igår, städa lägenheten kliniskt ren tills jojja kommer hem, OCH SIST MEN INTE MINST söka jobb på solsidan bar på Rhodos! Där planen är att tillbringa min sommar semester <3 ha de braaaoo godingar


Fredag i oslo-knökat

2013-02-01 @ 19:46:49


RSS 2.0