jordgubbens eller trägårn?

2011-06-30 @ 21:53:38
många säger jordgubbens är skit. MEN det är så mkt folk som jag så sällan träffar på samma ställe!!?
iof kommer de många mer tillfällen..

trägårn på lördag kommer folk från hela världen eftersom det är cross vm i uddevalla då. MYCKET DRAG!
+ mycket annat folk jag inte träffat för ofta! och bästa alex!!

jag vet inte vad som är bäst med regn som väder till allt detta..

kan inte bestämma mig :(


18 and life, tomorrow!

2011-06-30 @ 21:37:15
kan inte fatta att den äntligen snart är dax för mig att påbörja mitt nya liv :D som man har längtat o räknat månader och nu äre 2,5 timme!? haha stööört ;)

det har varit toppen väder dehär senaste dagarna och imorgon vänder det såklart till bajs. men jag har haft as goa sommardagar tillsammans med härliga tjejer! kubb, matlagning, kortspel, alkoläsk och chips me dopp igår! as myyyys! :)

spenderade även en natt med sofia för hon vågar inte sova själv hihiih, ne men de va gött de blev ju lite kallt på kvällen för o cykla hem så lättklädd så efter att sandra och therese stuckit så playa vi en film mysprata o sen stenslockna!

och idag tog kärringen ett dopp i nossan då hon itne kunde stå ut hettan längre. men ja plågade mig!
finns det något vatten som är brunare än nossan? ja tror icke det ;)

need

2011-06-28 @ 21:27:19

dumma mamma snälla robban

2011-06-28 @ 21:26:14
HAHA..
jag har haft sån jävla pollen allergi de senaste dagarna o mamma köper aldrig medecin för hon glömmer hela tiden o tycker jag ska påminna henne... MEN nu ryckte robban in med sina doser o de tackar jag gud för! mina ögon hoppas snart ut alltså -.-

nu ska jag se klart på justin bieber filmen! som vilket för övrigt är sjukt bra!!!!!! fick tvinga mig stänga av den igår när klockan blev för mycket. jag somnar inte till en bra film så a tvungen att ta till med drastiska metoder.
FAAAAAST, lite jordgubbar först :)

körig dag *hihi*

2011-06-28 @ 20:20:03
halkan va SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ kul :D tur fan jag och Jenkan fick åka med varandra så man kunde skratta loss ist för att ha någon ful, tjock kille o bara skämmas för.. haha nej skämt och sido! men ja o Jennifer hade kul iaf! jag bjöd henne på en ordentlig åktur på halkbanan utan ABS o tappade kontrollen helt! de va fett läskigt.. flög runt som ena vante! tur jag aldrig kommer köra bil utan abs för de skulle jag aldrig klara :D

sen va vi hemma vid 1 o då försökte jag kämpa i solen.. helt vindstilla 31 gr i solen.. det är fan inte min grej! jag pallar itne :O fick börja promenera runt, runt, runt i cirklar här i trädgården. måste sett ut som en vilsen höna?
VILL HA KÖRKORT NU SÅ JAG KAN ÅKA TILL PLAJJAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

och vid 5 palla jag inte mer, åkte till thn o gled runt lite. sen kom mamma oxå körde jag runt bakom ratten lite i stan :)

och nu är jag hemma! WIIIIE!
som alla andra dagar denna veckan består min kväll av plugg och jordgubbsätning ;) hare gött haj.

tankar fett

2011-06-27 @ 20:28:49
nu laddar jag ner justin bieber: never say never!! hihihi har hört att den inte är så dålig alls ;)
blir ett perfekt avslut på denna dagen med körning och plugg till tusen! då jag ska vara ändå mera laddad imorgon 06.30 för då bäre av till halkan!!!!!!!!!! och fy i faaaaaaaaan va roligt det ska bli :D bättre än liseberg! då jag hatar höjder är jag eeenooormt taggad på lite adrennalin kickar :D WOHOOO!

jag i mitt älskvärda "chill out" läppstifft från viva la diva.
GOTTA LÖÖÖÖÖV IT

pepp på dagen?

2011-06-27 @ 12:37:50
eller... kom hem för en liten stund sen från körlektion! det tär på en att försöka lära sig så mö de bara går ska jag säga, iaf på mig :) MEN det är itne slut där, nu ska jag plugga bort resten av dagen för att ha någon chans på teorin!

hittade en bild på facebook från midsommarnatten. jag är med där i ett hörn ;) körde på lockigt hår eftersom det ändå fanns chans att det skulle regna, vilket va klokt. faaaan va de regna o va halt det blev i gräset! är helt mörbultad med blåmärken och stukningar ;) trodde oxå jag fick hjärnskador eller hjärnskakning men det va över dagen efter (Y)

synd ni inte fick se min fina topp! kasnke har den ngn annan gång igen! ;) har faktiskt inga bilder on me...

nu blire pluggis! hare gött!

svåårt att sova problem efter midsommar, konstigt?

2011-06-27 @ 00:26:05
med knappt någon sömn under hela midsommar men natten som var, MASSOR. då blir det lite kämpigt...
DÄRFÖR passar jag på att avslöja den hemliga grejen jag hade med mig till alex! nämnligen Alcoholic Sluch som blev mycket omtyckt av alla både på förfest och efterfest!

RECEPT 12 PORT♥ (1,5 liter ofryst. växer ju som fryst)
och för att nämna så gjorde jag om receptet heeelt och hållet då ja tyckte det va för spritsnålt för midsommar^^

1 dl jordubbssprit
2 dl vitt vin (i receptet står det rödvin eller rosé, men man tager vad man haver!)
6 dl jordgubbssaft
6 dl vatten
OCH hyst in i frysen!

VIKTIGT= visspa i blandningen med några timmars mellanrum för att få fina kristaller. och innan användning, låt stå några minuter.

jag tyckte den vart lite söt så skulle jag göra den igen skulle jag ha mindre saft ;) nästa gång kanske det blir annan smak! återstår att se ;)

men nu måste jag ge mig på natten! nattipuss :)



2011-06-26 @ 23:43:13


Älskar Adele! Godnatt.

vilken jäääävla grym helg!!

2011-06-26 @ 21:30:41
ni skulle bara veta allt ;) men jag berättar lite imorgon ist för de orkar ja inte nu!

kom precis hem från världens bästa Alexandra! :D vi har verkligen tagit vara på denna helg till fullo och lite till! i munkedal, grebbestad och lysekil! i en vit mustang cab fullproppad med girlpower fick vi mycket uppmärksamhet ;)
nu blire en rysare på tv 4 film sen sängen. körskolan kl 07.00 imorgon med 18 år fyllda Jennifer! snart är jag det med! o det firas med jordgubbens dag det ;)

hoppas ni haft en fin början på eran sommar med! tjing!



dagen före "doppare" dan

2011-06-23 @ 11:54:03

känner mig tillräckligt fit för att visa min mage a little bit! köpte tjöjan o kepan i gbg igår :) 
nu ska jag packa jäääävel och fixa göra allt för att vara redo för denna helg. För att sen kunna åka till torp! CAN'T GET ENOUGH OF SHOPPING ;)

sån sjuk saknad...

2011-06-23 @ 00:03:08

måste bara säga,...

2011-06-22 @ 22:33:51
idag inne på hm så gick jag in för o checka in deras trosor och bh:ar. då följer två killar efter mig för o titta på samma sak som jag.
helt plötsligt "ursäka, jag vill bara ställa en fråga"
åhnej tänkte jag, jag vill inte ge ut mitt nummer till dig..

han, "vilka hade du blivit gladast av att få?" då räcker han fram två olika string bakom ryggen XD fick flabb.
men det visade sig att deras tjejkompis fyllde år och dom behövde lite vägledning, och det fick dom ;) hoppas tjejen har samma smak som mig bara ^^ 

najtinajt

jävla sj jävel tåg jävel

2011-06-22 @ 22:28:21
åkte ju som sagt till gbg idag trevlig resa ;) MEN 12 minuter hemmifrån går tåget sönder och ersättningsbuss tar ju en timme o fixa tydligen.. så aja nu är jag hemma 2 timmar efter planering -.- blir inget duschande o filmtittande ikv! gäller att prioritera. jag prioriterar film !

Vet dock itne ännu vad jag ska ha på mig på midsommar.. men jag har lite o välja mellan ;) ska vara en sexy jente i bonne munkedal minsann.
vi fick inte ens sitta såhär på tåget hem, för "det såg itne bra ut". men vafan!!!!! tror han vi förseker se bra ut då eller?! nej vi ville bara bara bekväma!

sen pajja tåget, gubben fick dåligt samvete för hans otrevliga attityd och vi fick sitta o göra allt! bara itne röka i vagnen sa han ;)

hajjhaj

min bror är rätt go!

2011-06-22 @ 00:20:22
va lixom tvungen o gilla hans status "Gilla så skriver jag "om sanningen ska fram...." i din logg"



angry birds

2011-06-21 @ 23:13:37
blir knäpp för inläggen jag skriver kvällstid kommer inte upp! det jag skriver nu kommer troligtvis upp imorgon med men det gör mig SÅÅ JÄÄÄVLA FÖRBANNAD

boom boom boom boom I want you in my room..

2011-06-21 @ 22:48:00
har haft en sweet day med tjejera! :D men även sådana goa kvällar har sitt slut när den ena ska åka till en kille o den andre ska hem innan pojkvännen somnat. and here I am baby! ne men jag tankar väl ner ena felm o hoppas på att somna snabbt för att imorgon blire o hitta snyggaste kläderna i Göteborg. o då måste man vara pigg och smal ;)

åå jag längtar så mö till midsommar! vi kommer ha en så go kväll med trägårdsspel, långbord i bonnelada, snapsvisor o hela baletten! :D dessutom hitta jag ett recept på hemköp när jag handlade gött härom dagen så ska jag ta med en go sådan till alexandra så ska hon se att jag oxå kan ;) mums vill smaka den nu..

men godnatt på er. puusssss

Feel it? I feel it in my toes.

nååå...

2011-06-21 @ 15:18:20
haha tog mig tiden till o göra header ändå! skulle ändå göra mig snygg för dagen :D fan va pilligt de va dock, första ps jobbet ja gjort haha.. men de va kul :D får se kanske ändrar snart igen känns som det saknas någonting men vet icke....,
30 dagars gratis ps FTW !!!-.-


så nu gittar jag till lidköping med bruden min iaf!


jag upplyser er om att headern är helt oklar.

2011-06-21 @ 12:11:01
jag ska självklart inte ha en jävla penna o lite roser, boooring. jag ska bara få tummen ur röva o ta bilder ;)
vilket troligtvis inte hinns med på en vecka nu då jag massa planer på annat :)

idag hade jag tänkt o sola men yr ljög väl om vädret ännu en gång.. men jag ska iaf åka med elin till lidköping sedan, lämna ett cv och ta ena fika lr ngt mysigt! :) efter anländningen i grästorp sen så ska vi hänga med sofia! cyklade på henne igår, eller inte på henne ;) men vi snacka iaf lite planer för sommaren o den ser ljus ut!!!
HAHAHA elin bjuder på den, det vet jag ;)
pusshej

hej tomtegubbar!

2011-06-21 @ 00:54:51
idag tog jag mig en skönhetssömg gånger 2! de va behövligt ;) dock så drömmer jag typ varje natt nu förtin, både mardrömmar och drömmar som jag aldrig vill lämna. får skaffa mig en drömfångare så jag slipper skiten :)
peace

what if..?

2011-06-21 @ 00:47:17

Ojj va mitt inre tillfredställs nu när ja ska blogga igen!

2011-06-20 @ 19:01:30
hihi just wanna write something..

bloggen är fof hemlig för allmänheten men jag skriver ändå att jag ska fixa en gött het design för mitt inres skull ;)

namnet nattlii+s fick duga, min farfar kallar mig det all the time ♥

Välkommen till min nya blogg!

2011-06-20 @ 18:19:09


RSS 2.0