Haft en jävligt bra jul

2012-12-27 @ 22:34:17

Det ger sina konsekvenser dock hahahah


Juldagen i mitt hjärta

2012-12-25 @ 12:00:19
Ikväll ska det bli fest med de bästa av de bästa! En mix med min bästa vän och bg gänget, samt sköningar från gräsan ;) omg. Det ska blii såååååå fett kuuul! Perfekt avslut på denna jul och hemgång! Väntar bara på att tiden ska gå fortare. Och så ska jag åka o hälsa på min kära moster och kusiner snart!! Måste träffa dem innan jag åker hem, de är för mysiga! Speciellt lilla Willepille <3 
 
Hoppas ni alla hade en bra jul igår o fick massa najs av tomtefar. Jag fick mig lite smått och gott men bara att få träffa familjen o vännerna gör mig nöjd!

lite av mormors julklapp hihihih nu ska jag åka till oslo och ta brudarna med storm!!

Spontaniteten talade

2012-12-24 @ 13:40:51

Och jag gick till mina saknade Grästorps boys igår efter ett misslyckat bingorunda! Det var trevligt som vanligt, inga konstigheter! Blev utsedd till veckans babe och blev bjuden på en öl tillsammans med fett gött kött, klyftisar och BEA i stora mängder <3 bäste Linus, Davve och tomsingen. Linus ich jag är förövrigt släckt fick vi veta igår ;) heela pysslingar! Och David och Linus är nästan släckt så det är en ända röra av inavel här. Alla är i chock, inavel i Grästorp? No shit.

Vaknade tidigt gick och spydde lite, trodde ja va sjuk men det var inget annat än alkoholen och all jävla mat som gjorde min mage lite förvirrad. Nu ska vi påt igen men ännu mer mat :D skönt att vara i Sverige och få lägga på sig lite så man klarar oslo ett tag till. Var ute och köpte snus till bror, gjorde en go deal! Eftersom jag gick och köpte det ska jag, Natalie, få välja ett paket från Patriks vinst ikväll på julklappsspelet!!! Fett väääärd bro.

Önskar er alla en riktigt god julis


8 lotter utan vinst än..

2012-12-23 @ 22:38:37

Tur vi har det mys och dricker lite grogg som plåster på såren!

Hälsade på en spindel i snön förut oxå, aldrig sett något sånt förut? Den måste ju frysa ihjäl den kraken som för övrigt var FETT stor. Då kunde jag inte klaga på kalla fötter längre:(...


Födelsedags barnet

2012-12-23 @ 12:34:06


hemgång imorgon <3

2012-12-20 @ 22:38:16
Faaaaaan som jag längtar! Nu kan man äntligen få lite julstämning på riktigt och få träffa alla godingar! Saknar varända kotte och lite till. På tre menader här i oslo har jag bara varit hemma en enda weekend, så jag behöver verkligen komma hem och få lite energi. Loving oslo most of all, har lärt känna så mkt människor och lagat så mkt mat själv ;) Ska bli mys o få komma hem och äta mammas mat och all jävla annan mat, mina faviorit chips, marabou och bearneise måste jag äta.. Fan detta ska inte handla om mat :O Åker hem sent imorgon kväll, så ska panikpacka efter jobbet, slutar kl 17 och bussen går 23. Sen väntar min mammut på mig på torp! den 22a blir det ett möte i trollhättan först, sen köpa julklappar med 8952+4 andra som väntat till sista minuten! På kvällen julgodis bak och den 23e fyller sötaste lillasyster Stina år och vi har mini julafton hos pappa :) 24e spenderas med mammas släkt och julklappsspel! ska krama sönder alla!! och på toppen av detta så blir det utgång i uddevalla med världens bästa crew bg!! BG = bal gänget ; ) Åååååh saknar min bästis såsåsåååå mkt fan att jag ska åka hem den 26e vill vara kvar med Alexandra längre.. Bajstjejen sticker till thailand i januari oxå, what to do? Ja ska lipa <3 haha skoja. Får ta vara på all tid vi får ihop nu :D 


Josefina är borta på dejt nu hihihihiihh3h3h3hh3h3h3 och jag väntar på samtal.
Johanna jobbar till sent som fan så de känns som jag har lite FF = flick fritt! Ska busa.

orrarorrarorrarorrar

2012-12-19 @ 00:54:00
behöver inte säga ngt alla vet redan hur sjuk den människan som gjort dessa påhopp om ren skitsnack på instagram. sjuka människor som även ska ge tjejen stryk MEN så är det en oskyldig tjej som får ta smällarna. vidrigt. och nu sprider det sig över fler städer LOVELY hur orkar jag vara svensk. det är pinsamt, orrar och pepparkakor..



Julpaniken som uppstår

2012-12-18 @ 23:17:56
När man kommer på att man är blek som F. Kom hem sent från jobbet och hade planerat kik i affärer och solning. Men Fan va trångt det var inne på Oslo City (köpcentret som har julöppet till 24 heter så) så fick huvudvärk och gick direkt till solariet istället ;) Måste vara brun på jul och nyår ffs. Så blir väl lite sol resten av veckan ;) Ska göra den riktiga julhandlingen imorgon med girlsen!!

Duschat och vart iväg med våra sopor som så äckligt snabbt samlar sig vid ytterdörren haha! Kollade posten och vågar inte öppna kuvären från dnb bank hihihi... Kanske de bara vill önska mig god jul? 

Idag var Idas sista tag på jobbet.. Kommer sakna den spillivinken! Tänk hur lätt man kan lära känna varande genom att jobbat ihop 3 månader bara, mkt kanske för att vi på jobbet haft festigheter ihop! Nu ska den skiten ut och resa på obestämd tid i Asien, inte alls avundsjuk. Och när vi tog farväl idag ville Lisen ge oss våra julklappar, blev kär. KOLLA BARA <3<3<33

Fast det är beställningsvara och har inte kommit än men vi fick en bild på vad vi skulle få! Alla får olika och tror Lisen tog mitt i prick på vad alla skulle gilla!

Haha omg

2012-12-18 @ 19:52:00

Kommer hem på gott humör, ser att det ser ut som skit, blir deprimerad, 

hittar denna lapp och nu mår jag mer än toppen igen, haha mina cp roomisar <3


Blir snygg

2012-12-18 @ 13:00:11

En norsk kändis skulle komma och färga håret men hade blivit missförstånd så jag fick hennes färg istället! Feeling famous. Plus att det är jag som ska färga henne imorgon bitti, måste se cool ut. Marie Klåpbakken, måste hem och lyssna på henne och läsa skvaller höhöhö


sjukaste lilla gangstern

2012-12-17 @ 22:44:00
kan fan inte sluta kolla! Skrattar hårdare och hårdare för varje gång. Var tvungen att fokusera på ngt annat så blev tvungen att blogga helt enkelt! Grymt sjuk helg dessutom, drack lite moet och festade all night long, dansa, däcka, spy, dansa, snacka norska, HAHAHAH skämt och sido. men ska få bilder från josefina för jag tog faktiskt inga helt sjuuukt nog..  :P asså inte en ända någonting!!!! brukar snarare vara för många bilder och videos så man får ångest men höll mig tydligen ifrån det i lördags ;)



Pust och stön

2012-12-15 @ 19:24:06

Det var den veckan det. Nu har jag helg i en dag sen åter till jobbet, frågan är om man ska slå på stort ikväll eller inte!?! Är vääääärligt trött nu men de kanske ändras när mina små väninnor kommer hem! Har ju varit mkt fest de senaste och kommer även fortsätta bli mycket nu när julen och nyttår är kommen!

Jag bara kosar meg ett tag till. Förberedde med o köpa öl efter jobbet så vi får väl se om man har råd att knäppa någon rackare hihihi. Köpte även cigg eftersom att jag är väldigt cool och feströker. Men ska sluta med det asså 90 jävla norska pix.. SPYR

Försöker va söt


Julgran

2012-12-14 @ 13:43:43

Får fan finnar i denna julstressen på salongen!! Ser ut som en julkula eller kishti tomita! Tur vi har hudpleile på salongen så ska hon ta hand om den lille rackarn efter jobb ;)

Jag och Lise var på jobbet tidigare för att få chansen att färga våra utväxter! Hon Blev drit fin men mitt jävla glashår sa bara "nej tack det är bra" så istället för att bli en kall sexa i bitter ser jag ut som en ginger i ljushetsläga åtta?? Vafan... Tpl.


feeeeeeeeet som fan

2012-12-13 @ 22:18:00
okej ett svar på tal till er kära läsare som kanske missupfattar mig när jag skriver, och jag fattar ju att man absolut kan ta det jag skriver ordagrant, men de ska ni inte göra. Vill ju inte behöva skriva efter vaje mening "SAJK" "SKOJA" "SKÄMTA" "HAHAHA" "ESKÖ" , hur kul blir det gå? inte så himelskt gudomligt kul. mest tjatigt kanske? ikke sant!

Så du A.L , som har samma initialer som min bästa vän. Alexandra Lind <3 Din ip adress tyder på att du är från uddevalla oxå, (haha ja såklart jag kollade det, vill veta vart alla min fan bor;) ) okej. skämt och sido.
Jag vet att jag inte är tjock. Men jag vet att jag är i dålig form på grund av att jag aldrig har varit en tränings människa. Jag skulle oxå kunna äta chips varje dag. Det har jag redan provat, gick inte upp ett gram älskar chips ;) Kan oxå intyga att jag blivit lite spritfet då jag druckit varända helg de senaste månaderna. Inte så konstigt! Har inte heller en ända muskel på kroppen då dem allihop är i viloläge, det som väger på mig är fett, true story. Måste börja träna eftersom jag är frisör, och vill jag vara det länge så är det dax för mig att ända på det!
Men om jag får citera mig själv "mat är så jävla viktigt för mig, inte för att jag är fet men för den saken att mitt blodsocker sjunker sjukt......" Vart i tusingen kände du att din komentar skulle sitta på plats då? Har nämnt tidigare att man ska läsa mina inlägg med en gnutta ironi. De kan ni även göra med detta, jajajjajaja tjöööötttaaaaaaaa!! 

Skulle aldrig heller söka uppmärksamhet på en så anno nivå eller gymnasienivå. Inte via min blogg, herregud dem som orkar komentera min blogg är antingen sånna som undrar vad jag köpt den toppen, eller vart jag bor, eller människor som stör sig på saker! Vill jag ha uppmärksamhet över mitt utseende kan jag lägga ut en söt bild på instagram och få lite likes så är jag tillfredställd HAHA

Men förlåt mig A.L , jag ska tänka mig för. men är det ok om jag skriver att jag måste komma i form? Det är en blogg som handlar om mig så jag borde väl få skriva om att jag är ute och går, eller att jag tränat mage, rumpa, lår osv? Såklart jag får!! 



Bitch plz

Helt slut

2012-12-12 @ 20:18:58

Det är tufft på jobbet i detta julkaoset kan jag säga! Hinner knappt äta och mat är så jävla viktigt för mig, inte för att jag är fet men för den saken att mitt blodsocker sjunker sjukt lågt och jag blir trött och lättirriterad. Så när en sån Natalie går runt kan allt hända, kan nästan bryta ihop för ingenting. As mesigt! Inte för att det hänt ännu men ;)

Nu ska ja äta så Natalie blir bättre, sen tänkte jag träna lite mage, sen ut o gå en liten stund. Behöver verkligen lite ensam tid i total tystnad, de är en bra psykolog när man jobbar som jag gör.

Ett av mina seriösaste inlägg kom här tror ja ;) YOLO


vardagslyx i sin enkelhet

2012-12-11 @ 23:47:11
NYTRÄNAD, nyduschad plus ny bytta lakarn! Det är kärlek deee, tänk om man kunde göra det varje dag?




bildspeeeeeel h4h4

2012-12-11 @ 22:59:00
orkar inte skriva en endaste rad,
Men kan säga att jag hade en fett lyckad permanent på långhår idag ;) kommer få jobba över typ varje dag i december, feta cash och avspaseringstimmar <3


Här kommer lite fina bilder från helgen, julebord, krogen, och så vidare! ;) njut...
 





tränade pyttelite

2012-12-10 @ 21:26:00
Faaan va tufft det är. Inte tränat på.... Ja sen ettan i gymnasiet.. Eller sedan idrott i skolan ens existerade, 1 gång i veckan ;) HAHHAHA fml..... Får ta det i babysteps! Ska köpa gymkort efter nyår för då satan, ska vi bruds ta det på allvar. vill lixom inte gå till gymmet själv, iaf inte i början, har fobi!!!!!!


Iaf har jag idag fått allt jag skulle fått gjort, gjort.. Har köpt norskt kontantkort (wiho det var på tiden...) 2 och en halv månad senare för att vara exakt.. Får skylla mig själv att mamma får hem så hemska räkningar ;) fattar inte ens vad jag gjort men ngt är de... Slut på de nu iaf!! Har varit inne i några affärer på span på julklappar.. Hade jag haft mer pengar hade jag tyckt det varit mycket, mycket roligare.. Men som lärling tjänar jag piss och ingenting och har nu 10 dagar in på månaden inte ett öre mer än 3000. Inte så mkt sparande här.. Hoppas jag får fett mkt pengar från tomten <3 

Tjejerna jobbar så jag har myst med några varv fram och tillbaka till mataffären, 2 vändor till soprummet och lite städning.. Det blir väldigt fort grisigt här ;) 

Köpte även en gåva till Josefina, så att hon slipper tro att sina högtalare ska gå sönder hela tiden när hon bara har en sladd på 10 centimeter :D hihiihih dom har ju åkt i golvet ett par gånger på fest osv, men nu funkar de kanon när navelsträngen fått växt till 5 meter istället ;) utan att överdriva kan man nästan gå runt hela lägenheten med denna 5 meters sladd hahahahah, big love <3

Holabolla

2012-12-10 @ 12:41:32
Är hemskt ledsen för dålig update (såklart.. bitch) MEN blogg.se appen är helt kaos, och det är faktiskt genom telefonen jag gör 99% av mina inlägg, dvs alla utom detta ;) Men för att lätta på mitt samvete och tillfredställa er litegran, så vill jag berätta att jag hade super trevligt på denna helgens julbord, vår salong fick 2 fantastiska priser medans många andra inte fick ett ända! Sen så åkte jag tillsammans med Lise och Tone ner till stan tidigare. Vi var i kanten av frogner, där alla norges rikemannar bor på ett en jätte fin resturang som var perfekt för julstämningen! Timmerväggar, öppen spis, en stor instoppad björn och en fantaskisk julbufe med även skaldjur. mums,

Väl hemma, så hade mina tjejor saknat mig och vi gav oss ut i natten! Herrejääääävlar vilken sjuk kväll. Festen höll på till 07.30 och det kan ha varit den roligaste kvällen vi haft här. OMG säger jag bara. Nu vet vi oxå att vi inte behöver gå till de få sunkiga 18+ som finna utan vi kommer enkelt in på 20! De är ju helt andra regler här, vi som är under 20 får inte dricka grogg eller alkohol över huvudtaget som är över 22 procent ;) inte så kickass menmen!

Idag är jag ledig och ska till skatteetaten och fixa nytt skattekort, även ut i affärerna och söka lite julgåvor, laga mat OCH träääna!!!! ska bli smal.

Ha det gott mannar! :* 
Bild ifrån förra helgen!!!!

Nej det skulle jag inte.. Tydligen..

2012-12-06 @ 23:05:14

För fick stå ute och vänta på spårvagnshelvetet i 1 timma förut.. -15, i converse och allt för lite kläder.. Kan inte nämna en ända gång jag frusit så mkt som jag gjorde nu.. Kom hem och darrade fortsatt med vinterjackan på under täcket.. Tog mig in i en varm dusch längsta jag tagit på år och dagar! De va skönt ;) men fortsatte frysa efteråt när vi lagade mat.. Och nu ligger jag här mera och fryser under täcket med en extra filt, stickad tröja och mjukisar.. Ja i detta läget får man faktiskt lov att tycka synd om mig själv.. Elllleerrrr?? Jo. Men jag har inte råd att bli sjuk.

Ska vara lite känslig och säga att jag längtar hem oxå! Har längtat i flera dagar! Den 22a är jag på svensk mark igen och ska njuta som fan men min familj och mina sjukt saknade vänner <3

Imorgon slutar jag kl 17 och är fri tills tisdag, ska bli så najs. Hejdå


Hypotes, ska jag? Ja det ska jag

2012-12-06 @ 16:48:49


Hej hej hallå bloggen

2012-12-05 @ 21:49:46
Har serverat mina brudar min alldeles delikata fiskgratäng, fiskgratängen vars jag blev förälskad i sedan jag först såg den, åt den, sket den, .... ops... Hade iaf alltid fiskgratäng på min födelsedag när jag var liten för jag ÄLSKADE det ;) så cool var jag. Skulle bara haft äpplemos till.. menmen man kan inte få allt! Fick iaf svept i mig några glas mjölk, älskar mjölk... Ska ddricka så mkt mjölk när jag åker hem på jul.. MMMHHHMM kobärs och kläverlikör på ferrisarna <3

Aja what ever, jobbet gick fort hade lite mer o göra, imorgon ska ja jobba sent och på fredag slutar jag tidigt ;) då blir det pokerkväll! som jag längtat OMG. och julbord med jobbet IGEN på lördag, koooos :D

NU SKA JAG SKYPA MED MIN BÄSTE SAKNADE VÄN <3<3<3<3 kiss o piss

Lite städ, och är kär

2012-12-04 @ 20:57:26

Ska nog haffa en norrman ändå, tex Lars som ja klippte idag ;) blivande fotbollsproffs som tränar hela dagarna.. Kan bli fotbollsfru!!! Må banta lite bara..

Kommer hem och då håller mina bästa tjejer på att storstäda och laga middag!<3 så jag joinade och fick den snuskiga toaletten överstökad! Har ätit till "tomten är far till alla barnen" Nu väntar även en belöning med fika :D


sjukt julbord

2012-12-03 @ 23:08:16
ska visa mer bilder när jag inte är lika förslappad ;) blir alltid dålig på o blogga efter fest ikke sant? mh.. dåligt av mig.. oxå är det julbord till helgen igen, OMG ;)


RSS 2.0