Fredagsmys x3tusen

2012-08-31 @ 20:42:42

Färdigpackat och pizzan är nere i min belly. Bara sminket och småkraffs som står och väntar men de tas när det har gjort sitt imorgon ;) man kan inte tro att alla mina grejer och kläder behöver så jäkla många lådor, insane.. tur min dubbelsäng är nerskruvad för med så många lådor som fyller rummet får knappt en 90 säng plats ;)

Nu taggar vi morgondagen med en ordentlig myskväll i älsklingslägenheten med ett glas vin (:
 
 

btw, fredagskänsla har ni det?

2012-08-31 @ 18:17:26
Saknar den, det är nog det bästa med att jobba. Man får en äkta fredagskänsla!!!!! Har halva inne på en lägenhet i norge, håll era tummar så får ni kanske hälsa på för en wild night out

hungrighetens räddare

2012-08-31 @ 18:15:09
När man är galet hungry och inte har någon inspiration till att laga mat eller ens bre en macka, då tar jag en lyxkaffe och problemet är väck :D Nu ska jag slänga ner alla mina kläder i väskor och säckar, imorgon ska hela lägenheten vara tom och städad! Det firas med pizza ikv ;) För imorgon, skall jag springa med tunga lyft och höga knän upp och ner för två trevånings trappor, ser verkligen fram emot detta ;) ..... eller... ?
Som Damien sa här förut, "en lat bär hellre tungt än att gå två gånger."


Varit på ica och frågat efter mitt kära paket,, men det kunde dom inte se :( det skulle fan ta 1-4 dagar och beställde  för 5 dagar sedan.. väldigt ledsen och förväntansfull tjej!!



nattpladder

2012-08-30 @ 23:54:52






Multitasking

2012-08-28 @ 16:10:17

Packar, städar, lagar mat, byter låtar OCH samtidigt som jag går och försöker töja ut mina student bebisar ;) vet inte hur bra det funkar med blöta sockar men what to do.. Kostade en del så jag ska fan kunna ha dom igen... Någon som har erfarenhet av att töja skor?;DDD


Summertime is over

2012-08-28 @ 16:04:00

 

 

 

 

 


hej gänget

2012-08-28 @ 15:13:00
Kul att ni frågar vart jag ska flytta, är väl lika bra jag svarar så att jag inte får mer kommentarer ;) haha.. Ne men jätte kul, ni har stor tillåtelse att fortsätta kommentera! Men iaf, nu ska jag flytta med familjen inom Grästorp igen, till Österlånggatan ni som vet vilken den är ;) en lägenhet där planlösningen passar min mor lite bättre då vi nu har mycket öppen yta får hon nästan aldrig möjligheten att vara själv, vi har ju lite av en fritidsgård med alla patriks och philips homies.. Så får hoppas att det blir till det bättre! Vi började flytta i lördags och nu på lördag ska allt vara väck och första natten ska tillbringas i den nya lägenheten :) och min morbror flyttar in i den vi har nu så jag hoppas jag kan vara den som flyttar in hit efter honom någon gång ;)

Nu har jag kollat klart på tha movie, så ska laga mat och packa lite :) bajj

sovmorgon ftw

2012-08-28 @ 11:45:00
Det som skall hinnas med idag är så roligt som att börja packa ner mitt liv i lådor igen. Om jag berättade för er att jag flyttat 14 gr i mitt liv, vad skulle ni tro då? Att jag är king på att flytta! Tycker dock det är tråkigt att flytta från denna lägenheten eftersom jag älskar den så himla mycket.. Samtidigt som det kommer bli bättre i den nya då vi egentligen är 1 för mycket i familjen så att säga haha.. Men förhoppningsvis så bor jag ju inte hemma för länge till ;)

Men innan jag kör häcken av mig tänkte jag ta lite spa tid och vårda mitt stackars hår samtidigt som jag kollar på en allmänt chill film :)


Känner mig nästan redo för en makeover!

2012-08-27 @ 22:25:29
Hårfärgen ...... <3
Eller hur?

 
 
 

Hola badola titta under kjola

2012-08-27 @ 19:10:15
Har varit över land och rike idag, sökt lite fina jobb utanför bygda! ;) får se va som händer. Känns som jag säger det ofta men vi får fan se vad som händer!! haha... Söker överallt. Brännde bara liiiite cash på överby när jag ändå var i trakterna oxå, visar senare :) Träffade hela två pers jag känner, omfg. Lisa och min saknade klasskompis Cassandra! Pratade om norge med dem båda ;) Jag börjar få allt fler med mig på min sida, försten som säger japp nu drar vi! väntar jag ännu på men jag kikar boende för fullt, faktiskt ;) Föresten så gjorde jag något satans dumt när jag klädde på mig idag.. Shorts.. Strålande sol och klarblå himmel må det vara men det tänkte man ju inte på att det kan vara så på vintern med.. BRRRHHH !!

Gamla gänget ska ut på kronan 16 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alex, Tess, Cassie, me, Jenk, Fridah

Nu är kräsna jag i farten oxå , mamma ska göra ris och korvstråganhoff.. dubbel trippel blää.
åkte och köpte potäter och bea så steker jag lite bacon på det ;) Blir gott för magen de :D

bra jobbat einstein...

2012-08-26 @ 23:06:52

lön imorgon = internet shopping today

2012-08-26 @ 23:01:51
Vet inte när jag kommer få användning av nitbhn men kände att det är ett måste i garderoben! Kan vara snyggt under en genomskinlig blus eller till en hög kjol eller shorts ! Och skorna kommer defenitivt användas, har slitit ut mina andra partyheels ordentligt så dessa kommer även dem slitas med hälsan! Kanske blir ett par med nitar senare men dessa var prio ett!
 
 
 

tar igen från gammal ost

2012-08-26 @ 22:56:00
Dålig uppdatering det senaste dagarna, ber om ursäkt för det, trodde jag var tillbaka på banan igen faktiskt ;) men jag har mycket att stå i tro det eller ej.. flytten och jobbsökandet gäller 24/7. men hade en mysig helg ändå :D Var på bio i Göteborg på Snabba Cash 2 ,

och detta måste ni läsa - Vi kommer precis i tid tills bion ska starta, tur att dem har reklam i 10 min innan den drar igång på alvar annars hade vi gått miste om början.. Men tillbaka till historien! Efter reklamen så blir skärmen svart.. Vi tänker att vafan nu.. De som jobbar börjar greja med knapparna vid ingången, fler som jobbar kommer in och ställer sig vid ingången.. Nu kommer en kille ner framför oss som oxå jobbar där, till att börja med så pratar han om nödutgångar och toaletter. Säger även "vet att det inte är en så läskig film, men om någon skulle må lite dåligt och behöva lite tröst, gärna tjej, så finns han utanför och kramas gärna. VÄLDIGT GÄRNA". Sen snackar han om vad han gjorde för några dagar sedan när han köpt cykel och ska åka båt med den.. Så sa han skäpp & hojj! haha helt sjuk va han, vi tänkte kan dem inte få styr på filmen snart ;) men så säger han iaf en tjejs namn som ska komma fram.. sedan bjuder han upp hennes kille och ger honom ringar!!!!! ÅÅÅÅÅH DET VA SÅ FINT!! En publik på 400 pers jubel och applåder, det var verkligen inte vad vi räknat med :D Sjukt kul!! Jobbigt bara att vara nyförlovade och sitta tysta i 2 timmar framför en film ;) 

Ska jag ge filmen kritik så var den inte alls som ettan.. I denna fanns det inte tid för någon kärlek eller annat privatliv, det var bara problem och pang pang.. Lite tråkigt :/

torsdag..

2012-08-23 @ 17:11:00
har inte så mycket att säga om denna dagen, jag har varit på arbetsförmedlingen och visat upp betyg och meriter, sen så fyndade jag lite på Oden efter det såklart ;D annars har jag fixat lite flytt lådor, sprungit upp och ner för trappan och varit och lämnat tillbaka Lisas pennor jag lånade till delprovet :) hon kom precis hem från sin första skoldag, lilla sötisen är ett sånt glatt energipaket!  

Åker kanske iväg till en hemlig destination senare, spännande huh ;)


happy times

2012-08-22 @ 16:21:00

cp skoldator

2012-08-22 @ 12:30:01
På min utbildning hade vi skoldatorer, datorer som man fick behålla om man var godkänd i alla ämnen. Vilket jag såklart var^^ men.. innan man fick ta hem den skulle de göra någon viss omprogrammering, jag märkte direkt att vissa snyggare och bättre funktioner var borta men tänkte inte mer på det. Nu när jag ska förbättra mitt cv så finns fan inga office program kvar! skolan har alltså tagit bort dem.. smart.. tack så mycket john bauer för att ni gjort min framtid så fin. tänker då inte köpa programmen för 5000 spänn.. ååh så irriterande .......... agree?

ska slita som ett djur framför datorn idag...

2012-08-22 @ 11:55:32

Idag ska ett grymt cv skrivas, och skickas till lämpliga ställen.. har fått många tips om norge och det känns fan mest attraktivt just nu :) dock blire ju att flytta dit men lönen där och här hemma skiljer sig med hästlängder för mig som är trenie.. Då skulle jag till och med kunna spara lite cash och ta en thailandsresa samtidigt som jag har pengar till att leva livet hemma. Vi får se vad som händer med mig. Kanske kommer tycka det blir jätte ensamt och kommer hem igen? Man vet aldrig försen man provat ;)

En opassande artikel men det spelar nog ingen roll, så sjuk den är :P


hey i made it, i'm the worlds greatest

2012-08-21 @ 21:29:02
Där satt det fan som en smäck!! Från och med nu har jag alla moment i delprovet avklarade :D tänk om jag bara hade haft en gråhårsmodell till första gången så hade jag sparat 1000 kr, men men nu slipper jag tänka på det längre iaf! Så satans gött :D Tack för allt hållna tummar!

Nu ska jag fira med lite B&J samt en tre timmars lång romantisk klassiker... dundundun... TITANIC ! <3
 

Idag får inget gå fel!!

2012-08-21 @ 13:44:57

In till Uddevalla vid fem tiden och köra gärnet på min gråhårsmodell som jag saknade förra gången , och eftersom jag klarat allt annat så ska detta fan gå hela vägen.. Annars gräver jag ner mig. Wish me luck :)

Förövrigt var Göteborgs utgången med tjejerna trevlig! Blev lite kaos när min mobil dog men det är en annan historia :) och grästorpsfestivalen har jag väl inte heller pratat om? Körde grästorp i fredags och Göteborg i lördags ;) var riktigt kul att få festa med mina älskade grästorpare igen, det brukar allt bli lyckat med bonnafest :D slippa gå vilse som jag lätt gjorde i Gbg.. Måste bli bättre på den staden ;) kanske till helgen, beror på när flyttlasset går här hemma :)

Xoxo


Morgonmys i väntan på fredagskönsla

2012-08-17 @ 11:26:08

Mmh har glömt av hur gott det är att bara ligga o dra sig a väryy long tajm! Det ända som fattas är någon annan mysig. But that time will come ;) men jag får väl snart kasta mig upp och förbereda dagen, dag 1 av grästorpsfestival ;) ska sola, klippa bröder, åka till knuten vara och köpa färg till min delprovs modell som jag ska göra på tisdag och sen ska väl festen dra igång ;) vi hörs!! Ska bara ligga inbrottad här lite till...


Älskar oss när fantasin flödar

2012-08-17 @ 00:41:31


jag har en plan ...

2012-08-16 @ 23:38:00
dock är den lite oklar.. men vi får se hur det kan sluta denna helgen ;) en tvådagars grästorpsfestival med 20 cm regn? får toppa det på något vis tror jag ;) can't say no more. det är oklart lixom..

Och ett godnatt citat , blinkblink

Laddar upp till helgen på krogen

2012-08-16 @ 21:22:46

Och nu lite ballehäng


Samlat stort vuxenpoäng idag

2012-08-16 @ 15:39:00

Var på arbetsförmedlingen bajs länge trodde jag skulle få parkeringsböter så segt det var ;) men jag klarade mig och fick dessutom lite uppdrag jag skulle göra och fler datum att komma tillbaka på, jääätttteeee roligt. give me a job ffs!! Har belönat mig själv med väldigt god mat och ska snart tralla iväg till Cafe Nordstan och fika med min lilla vänn Jennifer som jag inte sett på heeeela sommaren, de ska bli fett gött och trevliiii!

Senare ska jag hem till Linus, han är långhårig och har utväxt ihihihih. Sen får vi se va som händer ;) puss sålänge!


Primadonna på ica

2012-08-15 @ 19:33:52

Värsta pangbruden jag svär, yo. Dock kanske i 50 års ålders men det kvittar väl när hon är småfet och knutit tröjan under pattarna? Har ett väldigt långt svallande hår, dock kanske värdens slitnaste och de tuffaste tovorna på många år.. Men hon hade en fläta i luggen och luktade konstigt så tyckte hon va söt.


önskan om att nyttja solen

2012-08-15 @ 12:57:14
Nu när jag väl har möjlighet att vara ute i solen eftersom jag inte jobbar är jag så snäll och ställer upp för släckt och vänner i kris om att fixa deras hår ;) får bli en långpromenad och solotekstid ikväll tror jag, eller färga och klippa Conny riktigt riiiktigt snabbt och ut och pressa med kokosoljan ;)

behöver skriva in mig på arbetsförmedlingen med.. men måste man verkligen åka till dem eller kan man ringa? Tacksam för svar ;)

Nattamat

2012-08-14 @ 23:30:00

Har varit i full gång all day long. Skönt i vara "ledig" så man kan hinna med mkt på samma dag! Vart på långpromenad med för mycket kläder så svettades maasssaa tummen upp för det!! Sen kom Chrille och Emil hit och vi satt och tjata bra länge så det blev för sent för allt jag planerat.. Skulle hinna se film, äta min B&J och äta popcorn hade jag som plan.. Men va ju iaf tvungen att smaka den ;) ;)

 


i wanna be drunk when i wake up, on the right side of the wrong bed

2012-08-14 @ 15:07:09


 

"lite" bilder från helgens grymma inflyttningfest och bakishäng!! dock glömde jag ta kort under resten av timmarna av en flippat bra fest men det kanske är bättre det stannar där.. ;) enjoy. och en väldigt bra låt. press playyyyy


home sweet home

2012-08-14 @ 12:23:03
var hemma vid ett tiden inatt, och jag blev verkligen påminnd om att jag älskar att köra i mörker! Livet känns så tidlöst och bra då konstigt nog? :P Att vakna upp i min egna säng och veta att idag finns inget som kan stressa mig. totally chill day today.. haha.. Har dock sprungit upp och ner säkert 10 gr med all packning, men det gör inget jag ska bränna fläsk!! Ställde mig på vågen hemma hos Mickis och det var inget roligt alls..

MEN MEN, det va kul att få träffa mina munkedalare och garva lite med dem underbara. Kom hem till henke och sabina så satte vi oss vid bordet och tände lite ljus för att vänta in grabbarna-bus och alexandra! De hade med sig en present till henke ;) Henke and the parants fick gå upp på övervåningen och hans mor kände på sig att det var någon levande present... Åh som vi greja!! Men det blev fint och är säker på att Henke och hans nya husdjur kommer trivas ihop iaf minst en vecka ;) Han fick massa fish!! Alexandra gjorde klart för Henke att när fiskarna dör, dör vår vänskap.. dundunduuun


Vi gjorde faktiskt rent så gott vi kunde, nu är det upp till Henke ;)

Packat ner mitt liv och tar ett stopp i munkis

2012-08-13 @ 21:55:05

Här ska jag fira henkes sista timmar som födelsedagsbarn och min nya arbetslöshet (y) haha.. helt otroligt vad min packning växt under tiden i Kungshamn! Tur min polo är så hiiimla stor.. Men det gick ;)


ops i did it again

2012-08-12 @ 23:54:12
Snabb och kort info om vad de senaste dagarna i mitt liv har bestått av: onsdags var det Personalfest som var såååå jävla lyckad, as nice gäng har vi här! Anton och 6 bruds, lite sprit och mycket god mat resulterade i mycket skratt!

Torsdag var man bakis och så gjorde jag något jag aldrig ska göra om.. men det är hemligt ;) och i fredags så skulle det ju vara min sista jobbardag här på barocc men christina älskar mig så mkt så får jobba imorgon oxå ;)
 
Men så iaf var ju vädret klockrent även i fredags så jag och julia minigolfade och satte oss på surfers inn och åt mkt god mat! Rekomenderar surfers inn.. var som att sitta utomlands fast ett par grader kallare! Sen gick vi till bremers och tog varsitt vitt, när vi åkte hem blev vi påhoppade av skåningar.. omogna sådana men de var roliga och fula ;)

Och igår nu då! Lördag så stekte solen på gött så packade in min skit i polon och åkte tidigt till Michaela för en strånade helg med inflyttningsfest hos fina Emelie och Max. Jääääävligt kul och de bodde så fint, en äkta lya som dom kan fylla med bebisar och ha många fina grillkvällar i, räknar med att bli bjuden ;) Och idag så har jag och Mickis haft det jävligt chill och dyrkat solen och massa annat härligt söndagshäng och en del skratt, hon är go hon min mickis <3

Bjuder på lite bilds imorgon :) najti najt hoppas ni har det gött!


                                                                                 Väldigt random bild

Söndagsmys i bästa kombo

2012-08-05 @ 23:17:26

Ice age 4 och OS för Julia. Trodde inte de kunde fortsätta med dessa filmer men ja skrattar ihjäl mig asså ;) ni måste se!!


förhinder

2012-08-05 @ 16:31:03
Får visa mina nya vänner i garderoben imorgon, har lite annat jag måste ta itu med! sen tar jag bilen till kungshamn för sista veckan, blir skööönt! Känner mig lite dålig, kan vara att jag fått så mycke space och hunnit tänka lite mer på mig själv dehär dagarna så jag hoppas på mycket jobb och slit så jag inte behöver känna mig slapp och sjuk! På onsdag kör vi till med personalfest , det ska bli kul ;)

På lördag är jag bjuden till inflyttningfest till Emelie och Max! :D Räknar med att åka dit för att fira och träffa alla saknade skoltroll!
Här är jag och fina Mickan på balen (:

borta bra hemma bäst

2012-08-05 @ 12:27:45
Sitter hemma helt förslappad just nu, för första gången på vääääldigt länge är jag helt ensam. Efter 6 veckor i kungshamn i en etta tillsammans med 2 andra brudisar kan vara påfrestande, man är aldrig ensam.!! Sitter i soffan och inte har något ljud strömmande från någonting, total avslappning! Jag ska strax gå till soloteket då jag tappat en hel det färg inne på jobbet under alla fina kustdagar ;) 
Ska visa er mitt shopping resultat innan jag åker hem till kungshamn igen :) 1 vecka kvar sedan arbetslös på nytt.. Fyfan för att vara frisör lärling, får väl säsonga i sälen eller något till vintern? 

Fotbollsdag på gustavsberg

2012-08-04 @ 18:03:00

Med lite vagnhäng , bus och storshopping på torp mellan matcherna !! Så gött att få göra av med onödig lön (a)... 


Maskinen igår var magisk!!!

2012-08-02 @ 13:11:42

Har blivit en dålig trend på att gå bakis till jobbet, dumma chef som hetsar till att festa ;) men detta va nog fan sista gången! Åker hem i helgen och har familjemys!!


RSS 2.0