Just googlat recept som en galning, så plötsligt

2012-10-30 @ 19:01:30

Slipper jag alla mina livs problem, LOVE LIFE och roomies

Btw, Johanna och Josefina hade med sig 5 pappsäckar med mat VARDERA! Så nu vågar vi inte öppna frysen och vår kyl och skafferi har vi så mkt i så man får ångest ;) störste frysen har vi oxå som ni ser.. Yes!!


har jag gett upp?

2012-10-28 @ 00:17:04
Festar just nu och kom att tänka på bloggandet ;) men det är så mkt jag missat skriva om, och samtidigt känner jag, hur intresserade är ni? det är bara det... och att jag har fullt upp i mitt nya liv!!! som jag älskar!! och london!! omfg!!! jag känner bara, varför ska alla läsa om mitt liv av ren nyfikenhet, utan att bry dig? är det vettigt eller har jag bara pms?? är det för min egen skull som jag har bloggen? för att jag ska få livsnuta x2? men jag känner ingen glädje i det så ngt är fel?


Ska iaf komma lite fina boys hit till mig snart och vi ska leva lite ;) omg dom är utanför nu!!! haha ha en bra halloween allihopa!!

bissy freaking woman

2012-10-17 @ 21:52:00
Har så mycket att berätta om i mit hektiska liv men jag har så jävla svårt att finna tid :( Tycker det är as tråkigt att bloggen kommer i klem, belive me.... Men imorgon slutar jag lite tidigare så jag kan skriva några rader :D Ska dock kanske träffa min fina elin som är i byn :D men ska allt hinna med er, har sjukt mycket att säga.. måste göra ett inlägg för varje dag om ni ska orka jag svääääär brooo..

Träffade iaf min största första kärlek under resan, resan som föresten var till London ;)


I vilket land är jag nu?

2012-10-11 @ 23:39:41
Skrev just ett as långt inlägg som råkades tas bort.. och jag och min kära vän Alexandra har inte sovit på två dygn under tiden vi "planerat" denna spontana tripp!! Så orkar itne skriva om allting... God forgive me? Jag kan iaf säga att vi bor på Hilton hotell någonstans i världen, och ska på sjukt grym frisör mässa och shoppa, och krama om 100 kändisar i samma byggnad ;) GISSA VART??

Ska skriva mer så fort jag har möjlighet, men nu ligger vi båda med värkande fötter, nyduschade och nerbäddade och ögonen går i kors. Vi ska ladda för stora äventyr imorgon oxå hörs vi när jag har tid/internet. Kisses and hugsess :*

HEJ MINA FANS

2012-10-09 @ 22:49:27
Jag ber så mkt om ursäkt för dålig uppdate akkurat nå ;) men! v¨rat internet crashade igår kväll så sitter just nu med sladden på golvet.. inte lika bekvämt som att ligga upp och ner i soffan och surfa ;) Så ja kan inte bjuda på bilder från dagen för brukar blogga från appen :( (oskar itne sätta i telefon i datorn...)

Jag har nu jobbat dag numemr två och trivs kämpe fint på salongen :D Idag avr jag hemma för 30 min sedan för var på kurs hos loreal, fick äta pizza och dricka lite vin! Klippintruktören var svensk så jag förstod fan allt, synd bara att det ända hon pratade om var indelningar.. Kul att få lära känna kollegorna utanför jobb oxå!

Skriver väldigt kortfattat för jag har brottom till sänga ;)


Har både klippt och färgat på salongen och det har gått så jäkla bra :D Var lite nervös idag när jag skulle färga för första gången oxå var det ett make over projekt, först o främst så färgade konga henne två gånger innan jag fick ta över, hon ville ha pastell rosa på längderna med en naturlig utväxt, sist hon färgade tappade hon färgen på 1 vecka (rosa och andra konstgjorda piggment RINNER av...)nu provade konka iaf 2 gånger igen men det blev inte den rosa som önskades , så då fick jag färga henne till mörkare istället ;) mörk utväxt och blonda längder, riktigt askigt, SKIT SNYGGT!!!! Mitt nästa måste ha ;)

PS. Bästa Alexandra ringre till mitt jobb idag HAHA blev as chockad när de sa att det var någon som sökte mig, dag nummer 2 lixom ;) haha hon hade ett väldigt spontant förslag som jag nappade på direkt!! Kan inte säga mer än att jag hoppas att få spendera lite förlorad tid med henne :D Berättar mer när det är mer säkert.. ;) PUSS <3

Random bild!

imorgon händer det ,

2012-10-07 @ 23:24:15
Vi fick oxå möjlighet att se solsidan idag, tack piratebay! Vi kan ju inte se på tv4 play eftersom vi har norskt internet ;) helt cp men vi lyckades! Slängde även ihop en negersmet för var så sjukt sugna! Nu ska jag sova och ladda för imorgon, min första arbetsdag i Oslo! Wish me luck.. Undrar hur de kommer gå o snakke norsk.. Eller förstå är ju det svåra! Men de löser sig nog ;) Ska på färg kurs med jobbet på tisdag kväll oxå så då är inte jag hemma förens kl 10, ska bli så kul !!! Får hoppas att mina ögon förstår mer än mina öron ;) 


Vi hörs imorgon! Nattinatt :*


@%#$_*#$$€%#•$&@

2012-10-07 @ 19:35:59

Hatar mitt liv. Fml. Var du tvingad till att förstöra mitt liv dagen innan jobb?? Åh titta va ful du blev...

Ätit söndagsmat och tittar på pearl harbor med tjejerna :)


Söndags häng

2012-10-07 @ 16:19:04

Ostbricka med oth i bakgrunden! Vi har varit as duktiga och storstäder och fått ordning mycke finare i lägenheten idag :)


Trött trött trött

2012-10-07 @ 11:20:59

Ikv ska jag vara så trött som jag är nu, punkt slut. Kommer väl aldrig gå men det hade varit bra.. Och varför skiner solen alltid här i Oslo? Awesome !!


Goodnajt handsome

2012-10-07 @ 01:13:40


Första lördagen

2012-10-06 @ 20:28:05

Känns inte som lördag bara är det sjuka.. Är galet jävla trött och orkat inte göra något, då är det ett täcken på att det är dax för kaffe ;) idag för övrigt har Johanna varit med sina föräldrar hela dagen så jag och Josefina har roat oss på egen hand! Jag välte henne vid 13 tiden för våran hyresvärd skulle komma men han kom aldrig haha värt.. Vi lever ihop med 2 lägenhetsnycklar och 1 blipp som man öppnar in till byggnaden.. Han måste komma imorgon, vi är ju helt låsta när vi börjar jobba..

Iaf så har vi mest chillat hemma, skypat och exprimentetat i köket! Man tager vad man haver, right? Men blev riktigt gott faktiskt! Stekt bacon tillsammans med creime freiche, grädde och kryddor, serverad med makaroner och hamburgedressing à la bacon haha blev faktiskt riktigt lyckat :D sen tog vi en tur på stan, köpte trikk-kort, inlägg till hälen <3 tog ut lite norska stålar oxå eftersom inte alla tar MasterCard. Sen sökte Josefina lite jobb oxå!

Måste även tilläga att jag älskar denna stan. Att gå ut och det kryllar med folk får mig att känna mig levande. Gå ut i Grästorp och du ska vara glad om du möter en ända själ. Haha!

Nu kaffe.,.,.,,...


Hur vi brukar äta

2012-10-06 @ 11:54:46

Innan johannas päron kom med påfyllning av bestick, glas och annat så hade vi aldrig något rent! 4 saker av alla sorter.. Nu behöver vi inte tänka på vilka tider vi sätter på diskmaskin längre, vardagslyx ;)


Så slutade kvällen

2012-10-06 @ 11:52:31

Johannas fina föräldrar kom hit på besök och hade med sig en stor beställning från oss! Äntligen har vi ett bord så bi slipper sitta på golv/fönster/trappa och äta.. Även fick vi durkslag som är jävligt användbart, brödrost, kaffebryggare och massor med ätbart! Vi fick organisera om i vår lilla frys men det gick. Sen gjorde jag iordning Josefina i håret, hon var så nervös för sin första jobb natt stackarn.. Men innan hon skulle iväg tog vi en sväng till grannen, sa hej och kollade läget. Två killar från festen kom föresten och knackade på oss när johannas föräldrar var här haha de undra om vi skulle komma snart.. De gjorde vi ju så småningom iaf :)
Efter en snabb visit så gick jag hem till Johanna och vi satte på Magic Mike, konstig men sjuuukt sexig film. Rekommenderar alla tjejer att se den, Alex från tex dear John är så sjukt het i denna...

Nu skiner solen över Oslo och jag har ingen aning vad man ska hitta på, bästa vore om jag vila foten bara.. Josefina sover och Johanna är ute med sina föräldrar och ser sig runt :) min dator har fått någon skada oxå föresten! Hela skärmen hoppar runt.. Så typiskt jag dör!


oktoberfest

2012-10-05 @ 18:00:29
Var med om sjukaste grejen nyss, en bekant till mig som bor i Oslo har pratat om oktoberfesten här i oslo och bjudit över oss på förfest hos sin kompis. Men med tanka på min skadade fot så känner jag inte för att gå någonstans mer, har gått ut i crocks senaste gångerna och känner mig som ett mongo! Så sa han att vi kunde få komma på förfesten iaf, om jag hade lust att komma ut lite iaf. Så skämtar jag med honom att det hade varit bra om förfesten isåfall var på prinsens gate. OXÅ ÄR DEN DET!!  Det visar sig att vi bor i exakt samma hus bara att han bor våningen nedanför oss xD bara att ta hissen haha . världen är för liten alltså, hur stor kan chansen vara för sånt här egentlgien???


hey lovers

2012-10-05 @ 12:34:00
Förlåt om ni tyc ker jag uppdaterat dåligt men har haft pretty fullt upp. Även fast jag inte börjat jobba ännu har jag och tjejerna sysselsatt oss väl. Dock så är det egentligen meningen att jag ska vila.. Troligen har jag trampat igenom hälkudden/fettvävnaden i hälen.. Gjorde det i tisdags på får vilda spontana till festning.. Jag som aldrig skadar mig eller är sjuk? *peppar peppar ta i trä* Har pratat och fått massa råd från svenskar i oslo, det är en jäkligt svårläkt skada som det gäller mycket vila, synd bara att jag valt fel yrke för att vila foten, ska stå på den hela dagarna! Ska gå till legevakten sen, typ som vårdcentralen i sverige. Den blir inte bättre så det är garanterat något!!!! Jag som hade som mål att börja träna när jag kom hit, får se när man kan komma in i de rutinerna :(

Igår iaf så åkte vi till våran hyresvärd och fick kopierat våra pass och snackat lite om små detaljer som att vi tex inte har något lås till toaletten ;) Solen sken och vi tog en runt tur på akerbrygge. Alla norskar är så sjukt trevligta, massor som bara helt utan anledning börjar prata med en? Det händer inte i sverige, inte ens i grästorp!!
Sen åkte vi hem, brudarna gick till ett bemaningsföretag och jag skulle sälja guld (vilket misslyckades)... 

Helt döa vart vi sen och bara väntade på att Tage som bodde här innan, att hans ex-kjereste skulle komma och visa oss boden där hon hade lite grejer att hämta, hon fick även berätta hur vi gör i tvättstugan, det kostar 15 nok per tvätt tydligen! Fanns lite små pynt i boden som vi tog med oss upp. Sen vart vi rastlösa och flum så vi startade chattroulette :D Haha gud va roligt det var, vissa är verkligen charmiga. Sjukt kul o se folks reaktioner när vi låg tre snygga brudar där hahah. Sen iaf kom våra gäster, dom hade med sig mjöl så vi kunde baka kladdkaka ;) dessvärre har vi bara inga dl mått eller något sånt, så allt gick på känsla. jag tyckte det smaka skit så Oskar fick min.. Vi drog på en film, snow white and the huntsman. Sen gick vi ut på stan för att några josefina träffat ville vi skulle komma ut och ta en drink men vi tog oss bara en promenad för att titta på utelivet, vi var så trötta! Vi tror iaf det kommer att bli sjukt nice när vi väl kommer ut. Men det var ganska läskigt att gå mitt i centrum oxå.. Mycke kusligt folk, oslo är ju en väldigt farlig stad. Norskarna är trevliga men det finns så sjukt många mörka människor som har dåliga avsikter.. I varje hörn fanns det minst 3 tjejer , alltid negers av någon anledning.. Dom var horor och väntade på sina byten, dom jamade efter killar som gick förbi , det var så äckligt!! Det är ölfestivla och oktoberfest nu som började igår föstår ni :)

Ne nu blir det så mkt text och jag är hungrig, vackert väder idag oxå, kanske ska upp och pressa på vår takterrass? ;)






Sälja lite guld

2012-10-04 @ 16:51:00


Spontana igår

2012-10-03 @ 19:57:42

Kan va det smartaste vi gjort, skit lyckat!! Lägger upp mer bilder imorgon för nu ska vi baka kladdkaka och titta på film :)


Sambo mys

2012-10-03 @ 19:52:27

Goaste middagen såhär dagen efter, big love!


Går bra!!

2012-10-02 @ 19:55:30


Bilder Of today

2012-10-02 @ 16:50:00

Blå himel och solen tog över himlen ganska så fort idag så nu dagen har varit riktigt härlig i storstan! Smög in på jobbet och har fått lite mer exakta uppgifter :) Kontraktet är fortfarande påväg på posten så hon ska ringa mig så fort det kommit! Sen fick jag de närmaste arbetstiderna, kommer börja på måndag nästa vecka. Kommer även vara sjukt mycke kurser, visningar och sånt i höst så är jätte peppad och tror det kan bli super duper! Lite skillnad på saker som händer på salongen här än i småstäder :)

Gick runt och insög miljön lite och in i några butiker (KÖPTE INGET) får serisöt vänta till löning nu, längtar sjukt mycke efter den! Ni ska veta att det inte är billigt att flytta till oslo, mycke pengar man får lägga ut.. Men det är det värt om man har möjlighet. 

Jag har varit här i 24 timmar nu, och för bara några timmar sedan sprang jag ihop med Maja som gick i min klass på gymnasiet! Visste att hon flyttat hit men att vi sprang ihop redan idag är ju helt sjukt :D Jätte kul var det!

Väl hemma var jag, johanna och josefina baksugna så vi kollade vad vi saknade till att baka kladdkaka, och även vad vi behövde till kvällens käk, taco står på menyn idag. Och det var inte rolig tur till affären, vi gick ändå till Kiwi som ska vara en billigare affär, kan nog jämnföras med Willys typ. 
Och som ni vet kostar ägg hemma i sverige vanligtvis 2 kr styck typ. Här köpte vi 6 ägg för 20 norska, dvs 25 kr typ ;) sjuka överpriser har dom här..

Ikväll ska vi få lite grabbesök, vi ska byta lite tjänster, de ska hämta en säng åt oss och de får låna lite internet oxå bjur vi på kladdkaka ;) HOPPAS NI HAR DE GOTT HEMMA!

 


Militären, soldater, sjömän och hästar

2012-10-02 @ 12:04:49

Spatserar utanför oss !! Grr


I Oslo skiner inte solen

2012-10-02 @ 12:01:29

Måste ut på ärenden i detta vär.. Fml..
Bor föresten mittemot ett campus , spanar snyggingar!


Perspektivet ur en hård soffa

2012-10-02 @ 10:14:43

Godmorgon allihopa! Har lite smått ont i ryggen då bäddsoffan jag skulle sova på tillfälligt visade sig inte vara en bäddsoffa haha och den är ganska hård soffan så ahh -.- men ikv är målet att vi har en säng till! Koseligt så att säga.. Känns jätte gott att vakna upp här. En sak som är lite jobbig är att man hör trafiken och spårvagnarna så himla väl! Igår var det någon fylletratt utanför som sjöng lite oxå, men vi lär väl vänja oss :)

Till frulle blir det toast :)

Var hos pappa på hejdå fika i söndags, tycker verkligen om denhär bilden! Från Liseberg snart 10 år sedan.. Shit va tiden har gått!


Fösta natten som norska !

2012-10-01 @ 23:54:51
Det var en härlig resa hit , det är inte det lättaste att hitta rätt OCH parkering i alla enkelriktade gator när man ska bo mitt i smeten kan ja säga ;) Men min lille going klarade det bra! Fick bara nödlanda på donken för att fylla på vatten i kylarvätske grejen.. Var lite tungt allt jag har med mig så blev jobbigt ;/ annars ingen skada skedd förutom panik och stress i trafiken.. Tur fan jag hade Elin med mig alltså :D

Skulle ha uppdaterat bättre men jag körde hela vägen hit och sen har jag packat upp, spanat in varändra vrå som soprum och våran fina takterrass som är HUUUUGE! Big love på den! Resten av tiden har jag ju spenderat med tjejerna Johanna och Josefina, lärt känna dem litegrann och vi blev lite sugna på utgång men det suget får fyllas på tills helgen ändå ;) Ätit en fin middag för 3 och tagit ett glas vin med damerna. 

Imorgon ska vi försöka få hit en säng med hjälp av mina handymans, och i utbyte får dem låna lite internet, DEAL ;)


Ska även gå till mitt blivande jobb imorgon och titta in lite och förhoppningsvis skriva kontraktet då :) Nu ska vi sova! Ska ta lite bilder imorgon och visa er mitt nya liv !! Pussisar !!


Big city life

2012-10-01 @ 11:53:33

Nu äntligen åker vi!! 2 timmar efter tidsplaneringen men vad ska man göra när min väninna saknar plånbok xD hon är ju så himla rar som åker med och tar med min bil hem ikväll :) har internet i lägenheten så jag skriver ikväll :D

OSLO <3


RSS 2.0