Hahaha skäms

2012-09-30 @ 12:26:03

Min fina handstil och inköpslista =)


Cp kväll med co

2012-09-30 @ 00:12:22

Vi går upp i brygga, vi gör masken (läs fisken) och kollar på porr.

Vi är 12 år

Btw utmana mig jag är kickass


Den som inte blir berörd är skadad..

2012-09-29 @ 15:49:45
Kan vara den absolut finaste kärlekslåten ever.. Denna covern är finaste versionen av Kents låt.

ryser som ett missfoster, vill känna sån kärlek


Söker efter dig!

2012-09-29 @ 15:18:20

Har du en stor bil?
Gör du inget spec på måndag?
Inget jobb?

Jag har massa shit som måste transporteras från mitt rum till Oslo city!
Vore toppen om all min skit + en 90 säng kunnat få plats... Min Polo är lite tight för den.... Kan sitta tyst hela resan om så önskas, annars är jag väldigt snäll..


Snille blixt

2012-09-29 @ 13:12:22


Stolt köpare

2012-09-28 @ 18:54:00

Har idag köpt min livs första hårfön! Ärligt talat, jag är frisör. Men fönar håret bara om jag måste och det har hindrat mig lite i mitt liv, men i Oslo ska jag börja träna efter arbetstid och då är hårfön obligatorisk om man är hemma 9 på kvällingen!

Köpte även en kanon snygg låda med Storbritanniens flagga, grr.. Där ska jag förvara alla mina hårtänger osv lite snyggare än att ha allt på golvet :)

Smyckesställ så jag får ordning på mina halsbandstrasslar osv.

KLÄDSTÄLLNING <3 inte världens snyggaste kanske men vem bryr sig

Å klädväg - Jackan fastnade jag för direkt.. Old style på jeansfärgen och nitar... Åhh.. Fan va dåligt jag mådde med tanke på pengar hit och dit hela tiden. Men efter lång överläggning följde den med hem i sällskap av en blingbling tröja :) bilderna gör dem ingen rättvisa betydligt snyggare färg på jackan, och alltid lite tråkigt och visa kläder på galje tycker jag men får visa bättre när jag orkar ta på mig dem!

 Och juste! Min box sprit ;) Svaaaiiiinit dyrt i Norge.. Dubbla priset på allt + norska kronan
Och laddaren i förra inlägget.. och fifa 13 till bror!

 

 


Ny dataladdare passar alla

2012-09-28 @ 16:55:18

High tekk kan man tycka men fyfan va onödigt.. Min egna har ju varit sönder ett tag och insett nu att jag kan inte ta med Patriks till Oslo direkt.. ;) 400 fucking spänn!


Homeliehome

2012-09-28 @ 15:56:27

Shit kom på på banken att allt handlar ju om norska kronan.. Så det blev en ännu högre summa.. 20k..

Nu efter en heltisk tur på överby med massa köp, nödvändiga roliga pyssel köp men som gärna drar iväg pengarna lite! Fick även unna mig lite annat.. Annars hade jag gått i depression för hittade en jacka och tröja jag bara var så tvungen att ha!! Annars höll jag mig relativt lugn :) ska visa sen så förstår ni mig ;) ja ska bara vila lite i soffan nu, smällde i färg i mammas hår precis. Alltid äre nått!

Hörs snart


God morgon Sverige

2012-09-28 @ 09:57:03

Kommer kanske inte säga det så mkt mer ;) men iaf, ska snart göra mig lite iordning. Gå till banken lika a bows och ge mig själv pengar till hyra och dep. Min hyra ligger på 4500 kr men då är lägenheten fullt möblerad med alla vitvaror och saker du kan tänka dig behöva, även internet och tv kanaler! Och depositionen 13 500 tror jag de va... Freaking fun.. Sen ska jag hämta en box med sprit! Kommer behövas. Sen åker jag till överby med Elin, jag ska köpa en dataladdare och en klädställning ;) och FIFA 13 japp japp!

Ps. Saknar sommaren 2012


Sad but so true

2012-09-28 @ 00:55:49


Gosi bebis

2012-09-27 @ 16:47:47

Nu har jag precis kommet hem från faster min, har stylat om 4 pers och fikat och ätit 3 gånger ;) lagom gött så att säga! Tjänat in nästan allt som täcker mina p-böter.... Åhh

Och gosat med mina systrar och kusiner!


jävla skit jfr..

2012-09-27 @ 00:12:20
Andra gången jag mailar dem nu.. :( var en månad sedan jag beställde mina babes nu.. blir så trött..

 

omfg vilken medvind

2012-09-26 @ 23:27:28
Jag har bara mer och mer flyt, tror det är väldigt ment to be detta! :D Det är alltså två brudar från Alingsås, som gått stylist programmet, lika gamla som mig och vi verkar ha en del gemensamt som personer! Dem har iaf lustigt nog haffat en lägenhet som JAG har tittat på och rå älskar! Mitt i Oslo! Shit detta känns så overkligt..

Helt klar för inflytt, möblerad och klar, internet och sån skit behöver vi inte tänka på heller! ÅH KYSS MIG VA BRA!!!


Hela dagen i ett

2012-09-26 @ 21:30:48

Grovt boende sök som kan leda till flytt redan i helgen! Konkurrensen bland desperata svenskar är hård in i kollektiven men skulle få besked ikv eller imorgon om detta boende på Frogner, väldigt centralt men åt fel håll från mitt jobb, men det går tbana så restiden är kort ändå ;) ett jäkla stort kollektiv så får många vänner på köpet, alla gillar tydligen kramar o de är ju mys^^ 8 pers tillsammans blir vi, fett kul! Tills 31 december då säljs lägenheten, men då hoppas jag mina kära vänner Elin och Michaela har tagit tag i sina liv så hittar vi nått fint tillsammans :D

Jag har även varit barnvakt åt galne Wille! Då går det vilt till kan jag säga.. Värsta är när han ska pussas, han hånglar och bits hahaha... Skönt när vi byggde kojja så va han still under alla kuddar och filtar ;)

Min soulie Mickan ringde förut, blev så glader!! Prata länge , shit va ja saknar dig :( vet att du läser detta min stalker, ätit upp alla dina munkar än tjockis? :*

Min halv norske morfar är här nu med, snackat massa om hur det var på hans tid när han jobba i Oslo och sånt. Börjar få resfeber ;)


Firade med familjen

2012-09-26 @ 01:14:53

Firade min provanställning med en riktigt delikat tårta och mys med familjen. Har just kollat klart på The vow! Kärleks dravel film som inte nådde mig 100% men den var ok, snyggingen från dear John i huvudrollen gör ju hela filmen sevärd ;*

Godnatt vi hörs imorgon!


LYCKLIGASTE TJEJEN

2012-09-25 @ 22:22:17
Jag lyckades! Jag har så sjukt svårt att förstå att det äntligen händer något positivt i mitt lilla liv! Hade en galen adrennalin kick igår efter provjobbet och kan fortfarande inte förstå att jag fick det. JAG FICK DET! Och att jag fick veta besked direkt måste ju betyda något alldeles extra! De hade haft andra som provjobbat men som inte alls hade varit lika duktig eller ordningssam som mig. Detta gav mig en sjuk egobost! Salongen jag helst av allt ville hamna på oxå, i Oslo my new city. Shit va galet det känns att skriva det.. Mina dagar i sverige är räknade.. Dem var så schyssta att jag får börja jobba så fort jag fixat boende. Det vill jag ska gå undan såklart!! Herregud.. Oslo.. :D Har en riktigt schysst löneavtal som lärling oxå, visst allt kommer vara ruskigt dyrt i norge men ack va kul jag kommer ha!

Dagen har jag spenderat över att söka boende och kollat runt som en galning. Har bara gått en dag men jag vill att allt ska vara klart nununuuu.!!! :) Tack för era tummar som ni höll, dem gav resultat

Ingen som har ett svensk-norsk lexikon liggandes? inte... Skulle behöva det akkurat nå..


 

Hejdå svearike

2012-09-23 @ 21:28:14

Nu kilar jag över gränsen till Norge mina kära läsare! Imorgon är en stor dag för mig. Håll alla era tummar och tår så ska det nog gå vägen :) kommer till Sverige imorgon natt igen, pusskalas på er!


Typiskt söndags känsla

2012-09-23 @ 13:54:43

Tror inte det spelar någon roll hur mycket eller hur lite man gör på en lördagskväll, alltid är man slapp och jävligt tidlös en söndag men go känsla ändå. Feeling half alive iaf!

De var väl det för nuet ;) hade!


Dagens outfit

2012-09-22 @ 17:46:38

Har på mig min söta topp från vero moda så tänkte visa hur den ser ut på, framifrån och bakifrån ;)
Jeansen fräckare jag till med, älskar blanda sött och hårt. Dem är från Bulgarien.
Kommer mixa med mina nya skor, skinnjacka och dödskalle skarf/halsduk


Mitt framtida jobb.. I hope !

2012-09-22 @ 17:37:26

Någon söt undra vart jag ska provjobba och det ska jag göra på en frisörkedja som heter K.A.N frisor i Oslo! Är super taggad och vill verkligen ha jobb på just denna salongen! Varför? Jo för att det skulle vara en sjukt kul erfarenhet och hälften av tjejerna på salongen är svenskar ;) kan underlätta lite med språket iallafall till en början.. Sen verka de ha så god stämning och hitta på massa kul tillsammans, det är viktigt! :)

Kan tänka mig att vissa undrar om det skrämmer mig, nytt land, ny stad, och allt vad det innebär. Men nej sanningen är att jag är jätte förväntansfull! Sverige har redan gjort sitt intryck på mig, och skulle inte Norge mot all förmodan inte passa mig, ja då åker jag hem! Dessutom bor det 70 000 svenskar i Oslo så kommer inte känna mig udda eller ensam. Även en hel del bekanta har bosatt sig i Oslo så det känns ännu bättre :) no regrets! Puss på er


Familjen rocks

2012-09-22 @ 17:28:31

Bästa kusinerna 10 och 3 år! Det bjöds på gröna bullar och en hel del fart idag.. Nu har jag packat för Norge och väntar på käk ;D


omg kvälls frisör

2012-09-21 @ 23:23:00
 
 
här händer blixtrar och dunder all day kan jag säga, nu är min mamma numera korthårig.. kapade minst 30 cm och har givit henne lite mörka slingor ;) Ska bli kul att se släcktens chock imorgon bitti på kalaset, världens goaste kusiner fyller nämligen år! Alla barn som är födda den 22 september är näst bäst! 1 juli är bäst :')))

Lånade även lite färg till mitt hår, petlisa som jag är ville jag rätta till lite små saker. Men färgen är jag jätte nöjd med färgens resultat från salong knuten :D kanske ska jag gå ner lite längre med färgen nästa gång.. men det är OK att vara mesig i början.. lr... Men tycker iaf att det blev ett väldigt natusligt resultat och det var precis det jag var ute efter. You like?

Nu är det min tur att ta ett glas vin och slappna av lite! Vi ses imorgon ;) najtinajt


Happy New girl

2012-09-21 @ 16:06:17


Hej sötisar

2012-09-20 @ 21:31:53
 
 
hoppas att allt är bra med er? Allt är bra med mig! Trots lite sega framgångar kanske det blir några saker som faller på plats imorgon, provjobb till veckan ska det bli iaf oxå ska jag kolla upp lite lägenheter osv jag kan titta på när jag ändå är där, fyndigt mannen..

Idag har jag, slädat som fan, kollat på gaaaamla bilder, lagat lite vofflor, sökt efter modeller som en galning eller det var ju inte så svårt när man la upp på facebook gruppen "svenskar i Oslo" har nog fått 30 svar !! Dock passade ju inte alla så bra men har det ordnat iaf :D Annars har fan inget kul hänt i mitt liv idag. inget alls..

MEN IMORGON!! SKA JAG GÅ IN I MIN MAKE OVER! Ska bli så nice, jag längtar samtidigt som jag är lite skraj. Jag är sån som aldrig blir nöjd när jag väl bestämt mig för en förändring, men denna förändringen är lite större än normalt så det blir nog lite roligare :D :D åker till Knuten i Vara imorgon förmiddag så är jag jävligt nöjd kanske jag visar mig på en bild sedan.. Inga ledtrådar får ni ;)


Very Old pic

2012-09-20 @ 00:09:39

När instagram inte hade slagit igenom, då fanns jag redan där ;) har dock en ny nu - nataliemartinsson


Blixtrar och dunder imorgon!!

2012-09-18 @ 22:31:00

Åhh jag är så jävla taggad!! Nu känns det rätt.. Och då måste jag vara snabb innan jag totallt ångrar mig ;) Det är än så länge lite hemligt, men det kommer att ske en förändring iaf.. förhoppningsvis en jävligt bra sådan! Håll ögonen öppna imorgon säger jag bara ;) Nu har jag och min frisör Jennifer brainstormat hela kvällen! Ja.. ni kanske anar vilken sorts förändring?? hihi ni får se imorrn!!




UPDATE: Eventuellt inte imorgon märker jag nu.... men någon gång innom snar, jävligt snar, framtid! Ni får vara nyfikna lite...

Omelett

2012-09-18 @ 19:38:22

Jag lär mig , mums. Mycket godare ön den nutellan mamma köpt, broos ni kan ha dem för er själva jag ska fan inte bli fet.. (läs fetare)!


Blogg lista!!

2012-09-18 @ 18:35:32
Hey guys! Tycker lite små synd om mig själv helt ensam, min arm gör ont!! :'( Varför just sprutor? Hatar känslan av, inte bara av sticket (som är TVÄRHEMSKT) men känslan av att det faktiskt är något främmande som tränger in i mitt blod system.. Man känner ju klart och tydligt hur det sipprar ner ända ner i fingerspetsarna!! Därför, tänkte jag att eftersom jag inte har något bättre för mig. Bjuder jag på en blogglista, for fun! Enjoy



Senaste

Låt du hörde: Vänta ska bara kolla min phone.. Kallenavn med Admiral P

Film du såg: Reunion hela filmen, och Butterfly effect halva filmen ;) med mitt grästorps crew

Mat du åt: Smörgås.... hatar smörgås/macka/bröd/frukost

Kram: Hejdå kram från Elin Ernvid :)

Puss: didn't see that one coming.... ;)

Känslan: Hunger, ångest (ångesten för att jag itne varit ute och gått än)

Bråk: Senaste bråket.. var med pappa...

Resa: Oslo , and i will be back! 

Glädje: Natthumorn

Längtan: Efter jobb, Oslo, nytt liv!!!!!!!1 parteeeeeyyy

Dröm: Oj, jag hade en sjuk dröm här om natten som jag skulle komma ihåg! Den var galen.. kommer inte ihåg..

Personen du träffade: Pattlish och hans vänner

Person du pratade i telefon med: Mammut, hon avbröt mig i solariet

Personen du fick sms av: En man vid namn Patrik not my brotha

Gången du var utomhus: Någon timma sedan, inte kul alls. Och blev påminnd att det suger att köra bil i high heels

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Hm.. hela familjen? Jag, mams, phil och patt åt ihop igår kväll iaf

 

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Storstad givetvis!! Landet är jag sååå trött på nu. Kanske senare i livet

Hamburgare eller pizza: Pizza. Hatar hamburgare

Kött eller fisk: KÖTT <3

Hund eller katt: svår....... Beror på deras personligheter OCH storlek. Säger liten snäll vovve

Aftonbladet eller Expressen: Aftonbladet, vet inte varför

McDonalds eller MAX: Bara jag får pommes så är jag nöjd! Aldrig deras sliskiga hamburgare...

Vin eller Öl: Vin!

Charter- eller skidsemester: Charter.. dom som åkt skidor med mig vet varför

Sverige eller Utlandet: Utlandet, trött på Sverige!! 

Sport eller nyheter: Nyheter

Hockey eller fotboll: Fotboll..

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Mörkmörkmörkaaa !! drägggel

Sommar eller vinter: Sommar och sol!!!!!! inte regn...

.

Fem saker du alltid har i ditt kylskåp?
- Bearneise <3
- Mjölk 
- Bär/ frukt
- skinka
- grönsaker

Fyra saker du inte kan vara utan?
- Min familj
- Min dator/ipad/ iphone 
- Mina pengar
- Livsglädje

3 saker du inte kan äta?
- Sallad... (alltså grönsallad.. blad.. kräks..)
- Lakrits
- Hmm typ.. Jansons frestelse och lutfisk

Två saker som gör dig glad
- Mina vänner
- Min familj

En sak du gör oftast flera gånger i veckan
- Faller för frestelsen med shoppiiiing!!




besöka herr spruta snart...

2012-09-18 @ 13:58:57

Nu är det väldigt snart dax för mig att bege mig mot carema för Herr Spruta.. usch jag vill inte!! Minns att första sprutan var helt okej, andra sprutan hade jag hunnit bygga upp lite emunfösvar så gjorde förbaskat ont, vad kan jag nu förvänta mig av tredje sprutan?? Som tur är så kommer jag inte behöva vaccinera mig mot hepatit a och b på över 30 år igen, TOTALLY WORTH IT !

Fick förbereda mig 30 min i solariet så kan nog vara fit for fight.. Nu kom posten oxå snälla snälla skor och nitbh , finns i lådan...


PS. jag försökte googla fram den gigantiska sprutan som finns med i Kenny Starfighter. Men uppdraget misslyckades...


Senaste inköpen

2012-09-17 @ 19:12:00


Som ni alla vet är ju dock allting hundra miljoner gånger snyggare på, men har inte tid att leka galje så tyvärr. Men älskar alla inköpen very mucho grande, speciellt den söta vita toppen med underbara detaljer, kommer från vero moda. Skorna har även en underbar färg!! Dem kommer från dinsko. Och mina snygga pimpiga powerwalks byxor kommer faktiskt från gina! Dem har i röven ett litet fack för ipod lr liknande, och även reflexer längst ned vid vaderna.

Nu ska jag kila! Hade pusshej!




 

 


Like the nails?

2012-09-17 @ 19:08:41

Faviorit nagellacket som pryder mina tippar kommer från O.P.I och är riktigt prisvärt! Många som kommenterar och beundrar naglarna..


Som utlovat !

2012-09-17 @ 18:31:00

Blev en spontan utgång i fredags, en hyfsat lugn sådan men ändå väldigt kul! Från början var hemmamys med lite vin och vattenpipa planerad men det får vi ta en annan gång ;) crazy friday på stadt i Lidköping blev det iaf!!

I lördags åkte jag till Mr X (haha kissie style). Vi tog det väldigt lugnt men lyckade till det med en bio på bergakungen i Göteborg. Hamilton 2!! Ingen av oss har sett första hamilton men det gjorde nog inte så mkt, den var really good saknade bara en skvätt kärlek :) sen älskar jag att titta på bio på bergakungen, då alltid någon går fram och pratar i mick innan filmen drar igång, får igång stämningen med ett dåligt skämt och går igenom säkerhets grejer. Förra gången vi var på bio var det en riktigt skämtsam sak som pratade och sen förlovade sig 2 i salongen. Visste inte vad vi kunde vänta oss denna gången men det var en skön gubbe ;)

När jag åkte hem igår tog jag vägen förbi torp för att titta på skor och jacka, varit på både Oden och överby thn och hittat allt förutom det :( men fick iaf med mig en par najsa skor! Visar det jag köpt mig i veckan efter helgbilderna :)

 


Tur att jag haft en riktigt bra helg

2012-09-16 @ 23:10:43
För denna söndags kvällen har slutat i både besvikelse och tårar

Som plåster på såren hoppas jag mitt paket kommer imorgon. Att jobbet jag vill ha i norge hör av sig med goda nyheter. Att jag lyckas baka en jävligt god äpplepaj och träffa några vänner som jag vet får mig att skratta. Ska även ringa till karema och be om att få ta en spruta.. 3e sprutan av twinrix, som får mig att tänka på thailand fyfan det är där jag ska vara nu, där levde man dagarna med glädje, tid existerade inte och inte heller några problem!!


Nu ska jag göra mig redo för sängen och hoppas på en god natts sömn!! Ska nog se på kvällens avsnitt av xfactor, ställa klockan för att starta dagen med en pw! Kan sitta på sin plats att pressa kroppen lite och få ut lite ilska. 
Jaja, nog snackat. Lägger upp lite bilder på helgen och lite av mina senaste köp (som jag egentligen inte har råd med (Y)). good night 








Fördelarna med melonas

2012-09-15 @ 16:49:34


Sitter och spanar in gårkvällens flow på "svenskar i oslo" Där hittar jag denna grymma tjejen, kan inte annat än älska vad hon gör. Håller ni med??

Igår för övrig blev det lite partyparty på stadt! Hyfsat lugn kväll men med en kväll baserad på vin mår man aldrig toppen dagen efter, as you know. Lägger upp lite bilder senare :) Har precis duschat och går nu runt och sliter ut mina nya träningbralls , sjukt sköna är dom! Vi hörs senare! kisses 

Så fet fredag

2012-09-14 @ 18:17:37

Fett är dyrt men förbaskat gott! Men jag fick gjort ett bra köp på ett par träningsbyxor, fettet ska nu faaaan väck! :D


Hästintresserade?

2012-09-14 @ 11:54:28

Vet inte hur många häst människor som läser min blogg men jag måste bara hjälpa min kompis! Hon kan ha de underbaraste hästarna jag träffat. Trots att jag inte är ett hästfan alls har hennes tottosar verkligen en plats i mitt hjärta, dem har schyssta personligheter! Jag har till och med tungkysst en av dem.. Haha! Snälla gå in på Alexandras blogg och ta en titt, ni kan även se höstens hårtrender! Alexandralinds.blogg.se

DO IT!


En rak höger fick jag, sen dödade jag honom

2012-09-13 @ 21:38:18

Det ni!! Akta er för detta oskyldiga ansiktet

Ärtpåsen I love you


Öppet hus och shopping med Pelin

2012-09-13 @ 16:48:00

Så då har man varit på arbetsförmedlingens öppet hur i folkets hus i Trollhättan ;) tvungen att gå dit annars gör arbetsförmedlingen kaos med mig haha skämt och sido! Imorgon ska vi tillbaka och vara med på Getaway Norge! Dock har ju jag och Elin kollat en hel del själva men kan vara gott att höra från dem exakt hur det funkar när man jobbar där :)

Blev en mini shopping för min del oxå, super mega söt topp från veromoda och en cool tischa från Gina. Och ett litet kors halsband bara, imorgon kollar vi på överby oxå. Faaarligt farligt!!!!

 


Godnatt gossar

2012-09-12 @ 23:34:58

Göra tungförstorning?

2012-09-12 @ 16:08:09

Beställde två piercingar, en för att den är snygg men har waaaay to för lång stav, så beställde såklart en mindre stav så jag kan flytta kulan som är bling bling till den, men nääe -.- den svarta diamanten går inte att skruva loss! Och den är så lång i min mun så den ligger aldrig snyggt, snarare svävar 1 cm över min tunga hela tiden xD så.. Nu har jag en kort tråkig svart metallic stav med små tråkiga kulor.. Men aja lite skönt oxå! Får se om jag kan hitta på någon lösning på detta problem..


Mycket Norge snack, & vildsvin

2012-09-12 @ 12:54:38

God dagens undersåtar. Igår kväll gick jag på date hem till Elin. Elin och Johan har oxå fått en liten intressant kärlek till Norge ;) Elin förstår man ju, hon har ju sin äkta kärlek till man där borta. Så vi tittade på massor av möjligheter för oss att eventuellt hitta något tillsammans så vi kan bo sjukt billigt och ha sjukt kul :) sen när vi blev sjukt trötta så ringer Daniel, hans åk hade pajjat så Elin skulle hämta honom! Jag som är extremt snäll jag åker med, ångrar inte en sekund! Rena safarin blev det med alla djur, okej rådjur och sånt är ju inte så roligt att se.. Men det va sjukt när vi fick se 3 tvärfeta vildsvin! Så otroligt stora och klumpiga! Och fula :)

Salongen från Oslo ringde nyss, dom är intresserade!! Men ska bara kolla upp vissa saker angående lön eftersom jag är traniee så tjänar jag fan inget.. Utan att överdriva. Men ett extrajobb någon dag i veckan gör ju livet lite lättare och är inte allt för jobbigt (y)


måste vara ödet..

2012-09-11 @ 17:30:57
måste vara ödet att jag gick ut och gick mitt på dagen idag, för nu har det SPÖREGNAT i en halv evighet. Älskar det, så behöver jag inte känna ångest för det (Y)

Föresten, fick inte boendet som jag var och tittade på i Oslo :( synd tycker jag för gillade verkligen dem brudarna och lägenheten var även jätte fin! Men förstår samtidigt att de prioriterar dem som redan har en inkomst och inte jobbsökare.. MEN , jag har redan fått nys om ett nytt kollektiv boende! Betydligt större och mer ett riktigt eget rum :) 5 rum, 3 bad och kök, sounds väärryyy fun!

Nu ska jag strax ge mig på feta kock projektet! Jag älskade sprödbakad firre och kall sås när jag gick i skolan så nu JÄÄÄVLAR ska jag se om ja klarar det själv :'))))))

 
Random bild ;DDDDDDDDD
 

S-J-U-K-T

2012-09-11 @ 15:14:57


Grästorp i ett nötskal

2012-09-11 @ 11:56:46

Står det inte om hur grymma vi är på fotboll eller hockey så står det om kriminalitet eller nazistparit.. Vilken jävla höla!!

Men all publicitet är bra publicitet har jag hört, roligt att få vara med i GTs exklusivt sidor SAMT förstasidan.. Nu ska jag dricka mitt kaffe och läsa denna blaskan, sen promenad och ett pizzamöte med Daniel! (jag ska inte äta pizza)))!!


opa gagnam style

2012-09-10 @ 20:51:00
HHAHAHAH alltså Tyra vilken jävla kvinna hon är!! Min förebild från och med nu. Kolla bara hennes opa gagnam style ;)




Jag ska från och med nu alltid dansa opa gagnam style på krogen. kan Tyra kan jag

internetshopping...

2012-09-10 @ 18:57:00
Beställt ny tungpiercing, har haft min rosa ett bra tag nu och tycker det kan vara fräscht och roligt att vaiera lite :) tappat några diamanter på sötisen så ju provar jag ngt nytt! får se om jag behöver superlimma ihop kulan med "pinnen" denna gången, sväljer ju dem alltid annars :( leverans tid om 1-3 dagar!! Piercing.nu , de har även massa fina navelsmycken och annat till bra priser :)
 

Not even a penn can save me...

2012-09-10 @ 18:08:01

Vafan ska jag göra men de här?? Mina älskade partyklackar år 2012.. Har nya påväg hem till mig men vill ju inte skrota ett par favoriter för det.. Måla lite med brun penna men hjälper ju inte för mö haha!! Vad ska jag göra? Linda in klackarna i silvertejp kanske ;) haha nej seriöst.. Något förslag??


Rihanna On insta

2012-09-10 @ 14:14:58


All blondies look like shit whitout makeup

2012-09-10 @ 12:31:48

Glesa oformade ögonbryn, fräknar, osynliga ögonfransar, så ser jag ut när jag vaknar upp på morgonen :D det blir ju faktiskt mer skillnad med smink på ljusa tjejer än de som är mörkhåriga med mörka bryn och fransar, ändå har jag färgat mina för ett tag sedan men har ju inte lika täta som mörkhåriga har. De som aldrig sett mig utan smink brukar få chocken, "är det verkligen du Natalie!? Shit!!". Eller som Mickan sa "she have lost here face!!!" Haha ska man ta det som en komplimang eller ska jag tacka Gud för sminket? Tackar nog Gud ;) när jag fått målat dit mina bryn, och fixat ögonpartiet så ser jag mänsklig ut igen, tänk va lite smink kan göra... Hihi.

Same same, but different.


Alltså, älskar den här killen

2012-09-09 @ 23:48:14

Follow me
Nataliemartinsson @ instagram


Yesman

2012-09-09 @ 21:28:20

Kvällens movie på 5an, faktiskt aldrig sett den men har ju hört att den är bra ;) YESYESYES


hej sötisar

2012-09-09 @ 16:43:45

Har en totally chill dag , nyduschad och ska snart prova mitt nya smink, yahoo alltid lika kul! Sedan kommer big brotha och vi ska äta äkta söndagsmiddag som mor min är uppväxt med, mumsfillibaba. Han har även tydligen med sig en aningen försenad födelsedags present till mig, spännande spännande vad kan de vara!! ;DDD

Väntar fof på besked från Oslo, håll era tummar kompisar!

 

Föresten... 
inte en dag har gått utan att jag tänkt på 
stränderna man bränts på där klubbar aldrig stängs åh
inte en dag har gått utan att jag tänkt på 
stränderna man bränts på där stranden är min säng åh
Vi drar dit palmerna bor

kan det blir kallare tro
jag frågar mig själv varför stanna i nord
men ja vet att det handlar om floos 
vi vill ba ha vår förbannade sol 


 
 

Nu var det slut på det roliga..

2012-09-08 @ 18:56:00

Jappjapp helt av. Undrar vem som är den skyldiga för det är fan inte jag..

Undra om jag kan byta laddare med Patriks nya hp utan att han märker något?? Muahahah








oslo trippen kortfattat

2012-09-08 @ 18:29:00
har haft det riktigt mysigt och bra i Oslo, en del långpromenader i regn och solsken även felåk med tunnelbana och ett par 3 stycken skoskav som 5 kronor! Men missupfatta mig ej, har fått skratta och haft det bra oså. Mysigt sällskap och härliga brudar i lägenheten jag kollade på som jag isåfall ska dela med dem :) och salongen, var kämpe fin! Tyckte även att intervjun gick kanon så nu är det bara att vänta på besked.. Skulle verkligen kunna tänka mig att spendera en tid i Oslo, alla svenskar är som en stor familj och norskarna är även dem väldigt trevliga! Oslo är ju inte så stort, 600 000 invånare så känns som en lagom stor huvudstad jag kan gå vilse i ;)
Sitter faktiskt med träningsvärk i röven! Visste inte att man kunde få det av att gå.. Visserligen jävligt långt men ändå :O ......... kanske beror på ngt annat, måste komma på vad ;);););)


Idag åkte jag och mammut till vara, rättare sagt Knuten, Ninas salong. Där fixade jag lite slingor i olika färger i mammis hår, det behövdes på hennes 10 cm gigantiska utväxt! nu fick hon lite mer lyster och spänning, super bra :) fick shoppat nytt smink påvägen hem, allt tar ju slut samtidigt?!?!? Ny fondation (mest för att man inte är lika brun längre), maskara och rouge (y)


ha en bra lördagkväll, ikväll äre jag som kör. over and out.

Packar min backpack

2012-09-06 @ 11:23:59

Norge här kommer jag! Hihi det är hemlisen ;) sticker upp för lägenhetsvisning och jobbintervju! Kommer hem imorgon någongång :) wish me the best of luck!! Är sjukt nervös, min framtid står på spel här.. Men ser det som en kul grej så får vi hoppas på de bästa:) vi hörs senare målar naglarna nu och ska fixa färdkost!


Precis som det ser ut

2012-09-04 @ 21:20:13


Hallå i stormen

2012-09-04 @ 15:29:00

Vad är det för jävla väder.. Tur man har nära till Ica hihi

 


Utan hår, utan fix, snälla väx..

2012-09-04 @ 14:12:17


ne, en kaffe och ett ryck

2012-09-04 @ 13:46:08
Ställde klockan på 9 men konstigt nog trodde jag att jag skulle orka gå upp och tryckte INTE på snooze. Gick upp halv 12 istället :D Tvätta håret igen och känner hur susen min argan gjorde, kanske itne behöver klippa av det för mycket, har en helt ok längd nu faktiskt :) Har dock något jävlulskt ont i skalpen.. slet lite mkt i mitt egna hår tror jag, men vafan det växer ut och det finns löshår ;) so what!

Får bli en kopp, sen fixa med mina clips så jag har möjligheten att ha långt svallande när jag känner för det :)
Senare kanske jag berättar en hemlis... hihiih


 

Lyckligare nu

2012-09-04 @ 00:08:17

Separations ångest som in i Norden dock, mitt älskade hår!! Ja MITT jag har köpt det ju... Men fy fanken så gött att kunna dra fingrarna genom håret och duscha med ordentlig huvudmassage <3 sover med mitt balsam som innehåller argan, världens bästa för håret!! Vårdar något magiskt.. Har arganolja oxå som man kan ta i efter man duschat oxå som ej sköljs ur, toppen för snoppen!

Och tack snälla mamma, att du orkade i hela FEM MINUTER.... Jag lider nu av fruktansvärda nacksmärtor och platt röv eftersom det tog sin lilla tid då jag inte såg ett skit :D (y) nu ska jag sova gott som fasen iaf. Godnatt lovers


Wayne's

2012-09-03 @ 19:15:27

Jag och Alexandra kände för en spontan fika! Så vi bestämde en dejt vid tre tiden på Willys parkering... Sen strosa vi på stan och bestämde oss för wayne's coffee där vi tog det klassiska hasselnötlatte, toast och en neger till förrätt (y) hihi! Blev lite catch up! Inte träffat varandra på 3 veckor om jag inte räknar fel, brukar räkna fel.. Sen gick vi till bilen eftersom Alex klocka sade 17.20 och min p-biljett gick ut 17.15, ingen böter ;) så stod vi och tjöta en jävla stund tyckte jag så jag kolla på klockan och då var den 16.45 HAHA mindfuck! Då utnyttjade vi tiden och gick ut på gågatan igen ;)

Väl hemma och ombytt till gosekläder skriker mamma om matlagningsgrädde.. Har nog Max 200 meter till Ica nu, så gött! Så jag går snällt iväg eftersom mamma ska slava åt mig sen, jag ska separera från mitt löshår.. Det är negerjobb kan ja säga :D ska bli kul o höra hur mycket hon gillar mitt jobb!


Det här är en bra dag!

2012-09-03 @ 12:48:50

Fått goda nyheter, bara lite pusselbitar som ska trilla på plats. hihi hemliiiis! Gick även upp x antal timmar tidigare än vanligtvis eftersom en handyman kom hit tidigt imorse för att börra lite hål och fixa möjligheten att kolla på tv ;) Nu ska jag ut och fånga dagen! Solen skiner!!!!!!
Gammal bild..
 

Klänning underlättar vardagen

2012-09-02 @ 23:48:50

De ger en känsla av frihet och något annat jag inte kan sätta fingret på. Men enklare klänningar är underskattat i vardagen! Skönare än mjukisbraller ;)


Wow känslan av träningsvärk i hela kroppen

2012-09-02 @ 10:47:50

Varenda muskel gjorde nytta igår! Känns faktiskt jävligt gött, vi var intställda på ett ordentligt träningspass och det blev det ;) mer eller mindre 12 med slit och släp då är det inte konstigt att det känns i kroppen!! Vi var några man korta därför fick jag kära mamma och Nina klara det mesta själva.. GIRL POWER!!! Har inte rest mig upp ur sängen än men det kommer nog kännas... Ligger här och tittar på mina lådor, skönt med en vind så jag slipper ha all dritt och alla mina flytta-hemifrån-presenter här!! Garderober och sminkbord ska fyllas <3


sista duschen!!!!

2012-09-01 @ 09:58:56
Från och med idag kommer jag sedan bada badkar , sketa jobbigt menmen.. kommer uppdatera lite dåligt idag som ni säkert kan förstå, morgon kaffet är nere så nu är det full rulle ;) kisses and huggses

RSS 2.0