Fredagskooos

2012-11-30 @ 20:56:00

Precis hemkommen från jobbet! Har ätit resterna som blev från min matlåda och städat lite i lägenheten ;) hoppas att Josefina har bakat en kaka eller något eftersom det var strösocker i varenda vrå här hemma :D hihi!!

Har precis provat det jag köpt för att ha på mig imorgon, som tur var satt det fan som de skulle hade inte orkat gå ut till Oslo city och letat klänning nu ;( är dresskode nämligen! Såhär kommer jag se ut hihihi + snyggt hår, smycken och något över axlarna

socker spåren ;D;D;D;;D;D;DD;;D;D


SKA FAN FÅ LÖN IMORGON

2012-11-30 @ 00:36:46
yeeeeeeeeey ska köpa mig själv massa julklappar som jag tänker öppna innan det är dax. ja så ska jag fira!! Men först av allt ska jag jobba till kl 19 imorgon gitta hemmåt göra något göy, sova, sen jobb till 16 och sen blire fest och julbord med jobbet på Wallmans Salonger!! WOHO och jag är minderårig!! MEN jag kommer in untz untz!

Vad ska jag mer säga, vad vill ni att jag ska snacka om ens? skulle vilja berätta sjukligt mycket men vill inte riskera att någon som inte ska läsa det läser det.. höhö komplicerad.. jag har precis blivit världens största fan utav skype och snapchat. Yes jag snapchatar med alla från badoo. haha skoja! Har ni appen snapchat? gul med spöke på h3h3h3. Man kan skicka bilder till varandra som personen endast kan se en endaste gång, du väljer hur många sekunder den ska visas, du kan skicka snusk bilder eller skicka på din mat. eller bild på din toalett. valet är ditt! ne men ni fattar vinken ikke sant (: 
 
hoppas mina älskade läsare förstår ironi. bye bye love

Dagens fångst

2012-11-28 @ 23:53:00

 

 

 

 

 

 


rewind to saturday

2012-11-28 @ 19:42:13

Fick en go start på dagen

2012-11-27 @ 20:35:47

Fan va uppiggande! Tycker det ska stå ett sånt här fat första jobbardagen för veckan varenda vecka, alltid! Var exakt vad jag behövde för att få känna mig lite lycklig ;) var galet trött i morse men har även en fantastisk helg att se fram emot med jobbet! Vi ska på julbord på Wallmans salonger :D visste inte vad det var innan men är tydligen jätte exklusivt och medans man äter har dem mäktiga uppträdandet på scen. Ska bli sketa kul! Älskar mitt jobb och mina kollegor :)

Färgade Lise's hår och sen åkte jag och bossen till Ikea för att handla till våran tusch up! Ska nämligen få vattenkranar till kunderna med bubbelvatten, köpte såklart annat pynt oxå och nya koppar till kunderna! Mysmys


hola bitches

2012-11-26 @ 19:54:59
har faktiskt varit utanför dörren idag, var hur sjukt trött som helst i morses men gick upp och lade mig med tjejerna och mös lite :D åt lite frulle, snackade lite och bestämde att vi borde göra allt i våran makt för att hitta biljetter till SHM den 22 dec i oslo, det hade variit sååååå najs!!!! bara för vi va osmarta och inte köpte dem när de släpptes så får vi nog betala lite för de men ack de är de värt.
Var ute på lite ärenden, ett hemligt och sen lite affärsuppdrag! Josefina bytta ett linne på bikbok och jag inkasserade en buister från bikbok som ja ska ha till julbordet nästa helg tänkte jag, tillsammans med en kjol med vackert fall , längre ibak, kort ifram, om ni har memorerat den ;)  Sen gick vi in på hm för att köpa hårspray oxå råkade jag köpa med mig en spraytan wooooooopsss hihiihih

Nu sitter vi och gottar oss med nybakta scones och tittar på Stop Loss , militärfilm med snyggisar.

HAR FOF EN SAK ATT BERÄTTA MEN DE KOMMER SENARE
kisses


Har inte fått så mkt bilder än heller, men här har ni en på miiiiig på lördagen när vi skulle börja gå påt igen och åt finmiddag på Josefinas b-day ihihihi <3

känslan i bingen

2012-11-26 @ 01:04:24
FAAAN va skönt att för första gången på denna helg, lägga dig utan smink, utan kläder, utan törr mun och borstade tandsebisser, och ensam i min egna säng! (hade inget hemsläp asså, vi sov bara sjukt många bruds här hela helgen) Glädjer mig åt att jag är ledig imorgon, ska göra dagen fett braaaoo, eller chill och njuta bara. 

Ska berätta en sak som bestämdes igår oxå, men de tar jag imorgon ;) så glöm inte kika in hääär h3h3h3hh4h4h4h4


En bild i repris, men såhär har iaf helgen seriöst varit!!
xoxo

Porrbelysning

2012-11-25 @ 18:33:55

När vi ändå var igång med storstädet efter äckligaste festen, vår lägenhet har aldrig varit så vidrig som idag, luktar fortfarande alkolist och trasig människa ;) sjukaste helgen som någonsin inträffat i Oslo iaf, for real. Alla vart så taggade! Kan berätta lite mer imorgon när vi minns lite mer ;)


Födelsedags fika innan stormen

2012-11-24 @ 16:29:43

Nu har vårat gäng utökat oxå så nu är vi 6 chicks som ska förstöra Oslo! Dagen har gått ut på att tänka ut va fan som hände igår. Ingen minns något.. Vet bara att de va galet ;)


Oslove

2012-11-23 @ 22:57:22


Face of the night

2012-11-23 @ 20:48:56


festen drar igång

2012-11-23 @ 19:16:10
bild uppdateringar kommer ske under kvällen, känner på mig att ja kommer få en så jääävla wild and crazt fylla av dess like! är så taggad ;)

Hoppas ni alla har det bra, på shm eller var ni nu är XOXO

Fredag

2012-11-23 @ 12:15:41

Lämnade mina sömntutor imorse för att åka till banken, kunde inte vänta tills måndag då jag är ledig för de är då ja ska få min fucking lön :D
Så denna helgen ska jag spendera mina sista slantar klokt, på groggvirke, krogen och käk på jensens, mmhmmh ska bli en bra helg. Massa festliga chicksflicks kommer och ikväll ska vi till Karma, står på gästlistan och Josefina ska få en överraskning av dem för hon har ju bursdag :D

Ska locka håret på jobb så jag är fit for fight sen, 5 h kvar på dagen. längtar även till min middag, går inte en dag utan de norska med sina mackor frågar vad jag har med mig, och idag har jag TACOOO :*


hahahah fan bästa skit ja sätt

2012-11-22 @ 22:13:18
 

Hur är en dålig start på dagen?

2012-11-22 @ 12:55:06

JO , de får man när man ligger och sover djupt som en liten prinsessa och drömmer om prinsar, men när drömmen är som bäst. Ja då ska brandlarmet gå igång!!!!! Seriöst vem kan inte steka ägg ordentligt eller vad var det frågan om? Man vet ju aldrig när man är i ordentlig fara när man bor i ett så stort hus som vi gör.. Kanske var resturangen i botten som gjorde något? Så det va ju bara att gå ut..

ikväll ska vi käka tacos och mysa har jag bestämt nu, länge sedan vi bara gosa med tända ljus och tog de lugnt.. Behöver göra det nu innan galnaste helgen drar igång ;) vi har haft många galna helger men denna kommer nog slå! berättar i detalj sen, nu ska ja hälsa på grannbutiken och lämna tillbaka en tumstock (y)


en kväll på prinsensgate

2012-11-22 @ 00:02:00
Nu har vi varit och hälsat på våra svenska grannar, som bor på samma våning av 6 möjliga, 10 dörrar ifrån utav ca 100 möjliga ;) hahahah helt sick.. Men vi gick iaf dit nu, de var ivriga för att få träffa oss och som pris på det får vi låna deras tvättmaskin hahah äntligen kan vi ha rena trosor till helgen. SCORE!!!!! Ska snart gå tillbaka och slänga in en maskin till.
Fick även med oss en kickbike. man är inte äkta svensk i oslo om man inte har en kickbike ;)
 
KISSES AND HUGSES


sjuk jävla video, sjuk jävla text

2012-11-21 @ 19:38:24
jag säger pengar rullar inte som det ska, jag går och drömmer om en kalles kaviar



Blekfia mot brun og blid

2012-11-21 @ 18:15:25


Rena rama julafton

2012-11-21 @ 15:36:39

Alla är som barn idag på salongen, idag fick vi alla presenter som vi helt själva valt ut av smak och bak från redken :D som toppen på det gick jag över gatan och köpte mig något fantastiskt och sällsynt, dock fanns det inte sweichernöt så digistive fick vara värt 30 nok <3 munknull

Quick tease ska bli en faviorit, toupering på burk:):):):)):


Jenternabus

2012-11-21 @ 13:23:02


FaceTime dejt

2012-11-21 @ 11:43:23

Saknar Sverige lite.. Eller nej inte Sverige, men allt som inte finns här i Oslo saknar jag! Min bästa vän, mina andra vänner, min familj, svenska chips och min bearneise.. Ska gå över till svenska gotteributiken sen och köpa ngt gott, Marabou mot depression och sen ska ja FAN sola efter jobb.. Lite egotime skulle sitta på sin plats!!!!


Deprimerad

2012-11-21 @ 00:45:16

Tack o lov för one directions nya album


Kurs

2012-11-20 @ 12:28:37

Hungrig som F


Karma is a bitch

2012-11-20 @ 10:34:27

Karma har gett oss stryk ett par dagar på raken nu, vi vet varför men kan inte säga det, är för busigt.. Men vissa straffar Gud direkt!! Igår hade vi bestämt att vi ska ha tvättstugan, för mina och Josefinas sockar är slut och vill ha snygga trosor till helgen som kommer hahahaha... Så då bokade vi tvättmaskiner, men för att kunna bruka de har vi ett tvättkort som är laddat med pengar för att komma in och sätta på tvätten... Det som alltid legat på ett och samma ställe är nu borta... Vände upp och ner på hela lägenheten utan lycka.. Så idag ska vi tvätta hos våra svenska grannar hahah inte lite tvätt asså... Komisk situation eller?;)
Sen hade jag tänkt sola igår, men nä. Glömde plånkan på jobbet. Och nu sitter jag på en salong i samma kedja för de skulle ha lärlingskurs idag kl 10, men nä de kurserna som är kvar detta året är uteblivna hahahhaha orkar inte. Men nu ska de ha en liten teorikurs kl 11 här så sitter väl kvar ett tag till. Oxå gick brandlarmet hahaha fick springa ut... sjukaste veckan ever! Undrar hur galen helgen blir? Ska komma hit massa party svenskar för Josefina fyller år :D :D längtar!!!


Bilden visar hur fml vi mådde igår...


så overkligt att twilight saga nått sitt slut

2012-11-19 @ 00:24:38
Skön känsla på Colosseum.. Mer bilder imorgon, nu ska ja sova, fick inte så mkt sömn inatt ;)


bakis häng,

2012-11-18 @ 16:09:38
blev en vild dejt hahaha nej men blev lite mer alkohol än planerat osv. 
idag har vi spelat kort, skitgubbe och neger president , jag blev negern. är kung på de, måste sola.
ikväll ska vi äta sååå galet godig mat, bästa josefina köpte min favvobea in swe <3 äter den rätt ur burken men sen blir det med klyftisar och fläskfile som tilltugg hehehhehehe
 
Sen ska oslos snyggaste brudar gå på bio i oslos fetaste jävla bio, dom tar in 1000 pers i en salong, hur sjukt är inte de? och bioduken är såklart några gånger större än vanligtvis oxå, såååå går vi på braking dawn part 2 oxå... MMMMHHH JACOBS MAGE PÅ STÖRSTE BIODUKEN, GONNA DIE

jag igår.. h3h3

lider sönder.. hahaha

2012-11-18 @ 15:53:48

"svenskar i oslo"

2012-11-17 @ 19:51:40
myten, legenden, stämmer


Mördad...

2012-11-17 @ 17:19:49

Vem fan uppfann rakhyvlar? Ska dräpa den mutherfuckern


Ho hey

2012-11-17 @ 11:18:08

Jobbbbaarrrr ska på dejt sen hahahha..
Sett mitt nya jag? Tvärfärsk bild på en tvärnöjd brutta


Fick utskällning, nu ska ja blogga..

2012-11-17 @ 10:51:00

Om det funnits en gillaknapp vid detta inlägget hoppas jag ni tryckt på den.. Josefina har dampa rycket för att det lixom inte händer så mkt på min blogg.. "Bloggen är ditt liv, ska du bli rik får du fan blogga" eller något.. Så gjorde jag en dum deal med henne som jag måste hålla! Hon har inte haft blogg så dealen var att hon ska skaffa en blogg, och för varje vettigt inlägg hon gör, gör jag ett ;) hahaha bloggen är anonym för hon skriver så sjuka interna saker önskar ni kunde ta del av det för igår skratta jag så jag har träningsvärk IGEN ><

Återkommer med en bild på mig.. hahaha


En väldigt bra lördag är kommen

2012-11-03 @ 10:45:45

Bara jobb i 6 timmar till! Och sen kommer mina härligaste sweländare hit!! Åhh de ska bli så roligt att de kommer och river Oslo med mig! Thai gänget, Eller balgänget + Egel ;) längtar som FFFF!! Och de gör Josefina och Johanna med ;) kanske ska vi ut på krogen, ha fest hos oss eller så drar vi på halloween fest, får se stämningen :) först ska jag bara gosa med dom iaf! Äta på T.G.I FRIDAYS och skratta väldigt mycke :)

En ful men ack så skön bild, saknart!!


Min utsikt och inre tankar

2012-11-01 @ 16:41:58

Här sitter man, rätt upp och ned på stola. Njuter inte, blir nog snarare galen av lugnet. Så därför är bloggen lite av min bästa homie idag, de känns bra va?! :D räknar minuter och sekunder. Vill hem till Johanna och ut på hittetur med na! 25 min till ska jag sitta av. Så kan ju skriva något intressant om ni vill, typ ikväll när jag inte kommer tänka alls på bloggen.. Då.. Då ska vi ha movienight med några snygga eller fula, inte sett dom men de ska tydligen vara roliga ;) Johanna har skrivit me en på badoo hahahha!

Ps. Varför får jag alltid klimaterie kärringar efter mig? Hm.. Say no more. Annars kommer väl en tredje (:

Ps2. Andra Bilden är tagen när vi har handyman på besök, deras rätta plats är definitivt i köket! Medans vi trötta fruar spelar dota <3


Yey har tidig torsdag!

2012-11-01 @ 15:03:17

Idag ska jag och min minimala lön ut på byen och köpa något, kan inte kontrollera mig längre!!! Må även köpa hunter stövlar för det är inget annat än slask här, så väl dax att fimpa conversen utomhus iaf (y) Josefina hade sett någon affär med 50% på Hunter så får nog försöka finna den för o var lite sparsam :D


Mycke o göra på jobb , naaat

2012-11-01 @ 13:01:20

Vi kör 100% tidsfördriv och blir bara snyggare och snyggare ;)
Detta är Lise, en av mina få norska kollegor , vi är 2 norska, 2 isländska och 4 svenska för tillfället, as najs !


RSS 2.0