Resefön och allt i allo

2013-02-11 @ 20:04:25

Hola bitches! Hva skjer da? Själv kom jag hem för en liten stund sedan och har hamnat i en fet taco matkoma! Tvär niz. Fick med mig en resefön från redken hem! Dom är så sjukt lätta och har go kraft i sig, lika bra som vanlig salongsfön! Ända skillnaden är att den inte har samma hållbarhet men att slippa få negeront i armarna är ju att föredra med denna lätta parveln ;)

Lördagens festligheter var självklart spontant och lyckat som vanligt! Först kom Niclas, Marcus och deras vänner från Stockholm. Pekleken och ölspel vankades och vi blev dritings allihop ;) klassiskt. Sen tar vi taxis till ngt ställe.. Där jag och Johanna INTE kommer in.. Klassiskt. Hahah är så jävla p12. 20 överallt, sjukt svårt. Så ja vi gjorde som vanligt, fixade festen hos oss istället! Fört våldgästade vi våra älskade grannar ett tag, är så glad att vi har dom asså omg^^ sen kommer ett glatt gäng hit och vi går över till oss o festar natten lång! De va najs.

Och dagens höjdpunkt JOSEFINA KOMMER HEM :D:D yeeeey!! Ska möta negern på centralen om en timma cirka, hon har med sig mat för 900 kr så behöver hjälp av biffnatta. :))))

Vi snakkes snarast, köss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0